kozan.gr: Μ. Καρακάσης: «Αν και πέρασε ένας μήνας από τότε που βγήκαμε απ’ τα μνημόνια τα προβλήματα δυστυχώς παραμένουν. Η Ελλάδα δεν μπορεί να προσεγγίσει τις αγορές, καθώς είναι ακόμη επιφυλακτικές για την πορεία της Ελληνικής οικονομίας.». Τι λέει για τα «κόκκινα» δάνεια και τις χρηματοδοτήσεις των επιχειρήσεων (Βίντεο)

24 Σεπτεμβρίου 2018
20:04

Μπορεί η κυβέρνηση να υποστηρίζει πώς η οικονομία βελτιώνεται με την έξοδό μας, απ’ τα μνημόνια και ότι οι αγορές «ανοίγουν», ωστόσο ο πρόεδρος του περιφερειακού οικονομικού επιμελητηρίου Δυτικής Μακεδονίας κ. Καρακάσης έχει διαφορετική άποψη. Σήμερα, μιλώντας στο Kozan, τόνισε: «Αν και πέρασε ένας μήνας από τότε που βγήκαμε απ’ τα μνημόνια τα προβλήματα δυστυχώς παραμένουν. Η Ελλάδα δεν μπορεί να προσεγγίσει τις αγορές, καθώς είναι ακόμη επιφυλακτικές για την πορεία της Ελληνικής οικονομίας. Οι ελληνικές τράπεζες δεν μπορούν ακόμα να χρηματοδοτήσουν τις επιχειρήσεις. Τα κριτήρια είναι αυστηρά. Το μεγάλο στοίχημα για το τραπεζικό σύστημα είναι τα κόκκινα δάνεια».

Θ. Τέγος

2 σχόλια

  • που ησασταν κυριε Καρακαση απο το 2011 μεχρι και το 2014?? στη διοικηση τοτε ηταν ΠΑΣΟΚ-ΝΔ και οι κανουλες ειχαν κλεισει ασφυκτικα και βγαινετε τωρα να μας πειτε τι ακριβως???..ευτυχως η ελλαδα ειναι μικρη και γνωριζομαστε..

  • τα εγκλήματα του τραπεζικού τομέα πληρώνουμε κύριε Καρακάση,μοιράζατε αφειδώς πιστωτικές και καταναλωτικά,αλλάξτε μυαλά,γιατί αλλιώς δεν θα βγούμε ούτε το 3000 μ.χ από τα μνημόνια.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.