Οδηγίες
0 από 10 βήματα ολοκληρώθηκαν
-
Θρυμματίζουμε τα καρύδια.
-
Τα αναμειγνύουμε μαζί με την τριμμένη φρυγανιά, την άχνη και τις βανίλιες.
-
Στο γάλα βάζουμε το κονιάκ και ανακατεύουμε.
-
Σε φόρμα 30×20 κάνουμε μία στρώση από μπισκότα που έχουμε βουτήξει στο γάλα.
-
Απλώνουμε την μισή μαρμελάδα.
-
Πασπαλίζουμε το μισό μείγμα με τα καρύδια.
-
Κάνουμε ακόμα μία στρώση από μπισκότα και επαναλαμβάνουμε την διαδικασία.
-
Στην σοκολάτα βάζουμε την καυτή κρέμα γάλακτος και αφήνουμε για 5 λεπτά.
-
Ανακατεύουμε καλά να ομογενοποιηθεί.
-
Την απλώνουμε πάνω από το γλυκό και αφήνουμε για τουλάχιστον 3 ώρες στο ψυγείο.