Συνελήφθη 36χρονος  για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 24χρονου   σε περιοχή της Καστοριάς

1 Οκτωβρίου 2018
11:07
Κανένα σχόλιο

Χθες (30-09-2018) το πρωί σε περιοχή της Καστοριάς, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Άργους Ορεστικού, συνέλαβαν 36χρονο αλλοδαπό για απόπειρα ανθρωποκτονίας και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων σε βάρος 24χρονου ημεδαπού.

Συγκεκριμένα, σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος του 36χρονου για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία.

Ειδικότερα, χθες τις πρώτες πρωινές ώρες σε περιοχή της Καστοριάς, ο 36χρονος αλλοδαπός, με τη χρήση μαχαιριού, τραυμάτισε σοβαρά τον 24χρονο ημεδαπό. Έπειτα από επισταμένες έρευνες των αστυνομικών εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 36χρονος σε περιοχή της Καστοριάς. Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του σε περιοχή της Καστοριάς, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο (2) μαχαίρια.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Άργους Ορεστικού Καστοριάς.

Ο συλληφθείς, με τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, θα οδηγηθεί στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καστοριάς.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.