Σε εξαιρετικό κλίμα η κοπή της πίτας του συλλόγου Φ.Σ.Εθνικού Κοζάνης χειροσφαίρισης (χάντμπολ) (Φωτογραφίες)

5 Φεβρουαρίου 2017
14:24
Κανένα σχόλιο

Σε εξαιρετικό κλίμα και με τις ευχές όλων για μια δημιουργική νέα χρονιά πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του συλλόγου Φ.Σ.Εθνικού χειροσφαίρισης (χάντμπολ).

Ο Πρόεδρος του συλλόγου κ. Χατζηστεφάνου Σωτήρης καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και αναφερόμενος στην ιδιαίτερα πετυχημένη περσινή χρονιά, ευχήθηκε υγεία και ακόμα περισσότερες επιτυχίες.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης βραβεύτηκε ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου Δοκολιανίδης Αθανάσιος και αθλήτριες για την εισαγωγή τους σε ανώτατα εκπαιδεύτηκα ιδρύματα.

Τα περίπου 180 άτομα που παρευρέθηκαν διασκέδασαν και χόρεψαν κερδίζοντας και τουλάχιστον από ένα δώρο από την λαχειοφόρο αγορά του συλλόγου.

Ευχαριστούμε πολύ τον κόσμο και των δήμαρχο Κοζάνης Ιωαννίδη Λευτέρη για την τιμή που μας έκαναν και δίνουμε ραντεβού για την επόμενη χρονία.

Καλή χρονια.

 

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.