Οδηγίες
0 από 11 βήματα ολοκληρώθηκαν
-
Σε ένα σκεύος βάζουμε το αλεύρι μαζί με την άχνη , λίγο αλάτι, την κανέλα και ανακατεύουμε.
-
Προσθέτουμε το κρύο βούτυρο και δουλεύουμε καλά με τα χέρια μας.
-
Βάζουμε το αυγό και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
-
Τέλος προσθέτουμε το ξύδι, το κρασί και δουλεύουμε να γίνει ζύμη.
-
Την σκεπάζουμε με μεμβράνη και την βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
-
Χτυπάμε το μασκαρπόνε με την άχνη και ενσωματώνουμε τις σταγόνες σοκολάτας.
-
Σε αλευρωμένη επιφάνεια ανοίγουμε την ζύμη σε φύλλο και με την βοήθεια από ένα κουπ-πατ την κόβουμε.
-
Τυλίγουμε τα φύλλα στους ειδικούς κυλίνδρους για πουράκια, βρέχουμε την μία άκρη και τις ενώνουμε.
-
Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και προσέχουμε να μην μας ανοίξουν.
-
Όταν ροδίσουν τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
-
Όταν κρυώσουν ξεφορμάρουμε και με την βοήθεια ενός κορνέ τα γεμίζουμε.