Οδηγίες

0 από 11 βήματα ολοκληρώθηκαν

  1. Σε ένα σκεύος βάζουμε το αλεύρι μαζί με την άχνη , λίγο αλάτι, την κανέλα και ανακατεύουμε.
  2. Προσθέτουμε το κρύο βούτυρο και δουλεύουμε καλά με τα χέρια μας.
  3. Βάζουμε το αυγό και συνεχίζουμε το ανακάτεμα.
  4. Τέλος προσθέτουμε το ξύδι, το κρασί και δουλεύουμε να γίνει ζύμη.
  5. Την σκεπάζουμε με μεμβράνη και την βάζουμε στο ψυγείο για 1 ώρα.
  6. Χτυπάμε το μασκαρπόνε με την άχνη και ενσωματώνουμε τις σταγόνες σοκολάτας.
  7. Σε αλευρωμένη επιφάνεια ανοίγουμε την ζύμη σε φύλλο και με την βοήθεια από ένα κουπ-πατ την κόβουμε.
  8. Τυλίγουμε τα φύλλα στους ειδικούς κυλίνδρους για πουράκια, βρέχουμε την μία άκρη και τις ενώνουμε.
  9. Τηγανίζουμε σε καυτό λάδι και προσέχουμε να μην μας ανοίξουν.
  10. Όταν ροδίσουν τα βγάζουμε σε απορροφητικό χαρτί.
  11. Όταν κρυώσουν ξεφορμάρουμε και με την βοήθεια ενός κορνέ τα γεμίζουμε.