Ο Πρόεδρος της Εγνατίας Οδού, στο kozan.gr, για τις οδεύσεις διαφυγής: «Θα εναρμονιστούμε απόλυτα με ό,τι λένε οι προδιαγραφές»

21 Οκτωβρίου 2018
11:57
Κανένα σχόλιο

 

Ο μεγάλος αριθμός των διαδοχικών σηράγγων, αποτελεί ένα από τα χαρακτηριστικά της Εγνατίας Οδού, ιδιαίτερα στη Δυτική Μακεδονία και την Ήπειρο. Παρόλα αυτά, οι σήραγγες δεν πληρούν απόλυτα τις προδιαγραφές στον σχεδιασμό των οδεύσεων διαφυγής για ΑμεΑ.

Απαντώντας σε ερώτηση του kozan.gr αναφορικά με το ζήτημα της κατασκευής εξόδων κινδύνου στις σήραγγες της Εγνατίας Οδού σύμφωνα με τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές, ώστε να καθίσταται δυνατή η απομάκρυνση των ατόμων με αναπηρία, ο πρόεδρος της Εγνατίας Οδού Απόστολος Αντωνούδης δεσμεύτηκε πως το ζήτημα έχει ήδη δρομολογηθεί.

Συγκεκριμένα ο κ. Αντωνούδης υπογράμμισε πως «Αυτό αντιμετωπίζεται ήδη, έχουμε στείλει φακέλους και θα στέλνουμε φακέλους για όλες τις σήραγγες της Εγνατίας προς την Διοικητική Αρχή Σηράγγων. Εμείς θα εναρμονιστούμε απόλυτα με ό,τι λένε οι προδιαγραφές, έτσι ώστε να αντιμετωπιστεί και αυτό το ζήτημα. Στις σήραγγες που έχει θέσει και η “digimobile” ότι υπάρχουν θέματα για τα επικίνδυνα εκβαφεία, νομίζω και αυτό μαζί με τις άλλες επεμβάσεις που χρειάζονται σε κάποιες από τις σήραγγες θα γίνει».

Νατάσα Χατζηγεωργίου

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.