Μήνυμα του βουλευτή Φλώρινας Γ. Αντωνιάδη για την υποψηφιότητα του Γ. Κασαπίδη στην Περιφέρεια Δ. Μακεδονίας

23 Οκτωβρίου 2018
21:22

 

Χαιρετίζω την επιλογή του φίλου και συναδέλφου Γιώργου Κασαπίδη ως υποψηφίου Περιφερειάρχη για την Περιφέρεια της Δυτικής Μακεδονίας. Ο πρόεδρος μας Κυριάκος Μητσοτάκης, με την στήριξη του στο πρόσωπο του Γιώργου Κασαπίδη, σηματοδοτεί μια νέα αρχή για την περιφέρεια μας. Η επιλογή του Γιώργου Κασαπίδη αποτελεί επιλογή ευθύνης , ελπίδας και προοπτικής για την ανάπτυξη της Δυτικής Μακεδονίας. Ο Γιώργος είναι ένας ικανότατος, έντιμος και αξιολογότατος πολιτικός και είμαστε σίγουροι ότι θα παράξει σημαντικότατο έργο από τη θέση του Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας . Μαζί με τα στελέχη που θα συμμετέχουν στο ψηφοδέλτιο και όλους τους συμπατριώτες μου θα δώσουμε τη μάχη έτσι ώστε η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας να βγει από τη μιζέρια και την απαξίωση, στην οποία την έχει οδηγήσει η στρεβλή και δίχως σχέδιο πολιτική της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και να οδηγηθεί σε τροχιά ανάπτυξης και δημιουργίας.

Ο Βουλευτής ΠΕ Φλώρινας

ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Ένα σχόλιο

  • Τι να περιμένουμε ρε Αντωνιάδη από έναν κοζανίτη για τη Φλώρινα εσείς οι βουλευτές Τι κάνετε στη Δυτική Μακεδονία μόνο κοζανίτης πρέπει να είναι εάν δεν είναι κοζανίτης δε στηρίζεται

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.