Το Συνδικάτο Οικοδόμων και συναφών επαγγελμάτων χαιρετίζει τους συνάδελφους οικοδόμους που δεν υποχώρησαν, έκαναν το βήμα και συμμετείχαν στην απεργία στις 8 Δεκέμβρη παρά τις πιέσεις και την τρομοκρατία τις μεγαλο-εργοδοσίας. Χαιρετίζει όσους έδωσαν μαχητικό αγωνιστικό παρόν στις απεργιακές συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ.

Ειδικά χαιρετίζει εκείνους τους συνάδελφους που εργάζονται στην 5η Μονάδα και με την στάση τους στην σημερινή απεργία και την στήριξη του Συνδικάτου «νέκρωσαν» το εργοτάξιο. Η καθολική συμμετοχή των εργαζομένων αποτελεί την καλύτερη απάντηση τόσο στην Κυβέρνηση όσο και στα αφεντικά της που συνθλίβουν κυριολεκτικά σήμερα την ζωή των εργαζομένων με την πολιτική που ακολουθούν.

Το Συνδικάτο Οικοδόμων καλεί όλους τους εργαζόμενους στην 5η Μονάδα να συσπειρωθούν στο συνδικάτο, να γίνουν μέλη του. Να οργανώσουν τον αγώνα τους μαζί και με τους υπόλοιπους εργαζόμενους για την ανάκτηση των απωλειών των δικαιωμάτων μας την περίοδο της κρίσης αλλά και για την ικανοποίηση των σύγχρονων αναγκών μας.