Οδηγίες
0 από 10 βήματα ολοκληρώθηκαν
- 
- 
Βάζουμε το γάλα μαζί με την ζάχαρη να βράσουν.
 - 
Όταν πάρουν θερμοκρασία προσθέτουμε το σιμιγδάλι, το μελί, λίγο αλάτι και ανακατεύουμε σε μέτρια φωτιά να γίνουν κρέμα.
 - 
Όσο η κρέμα είναι καυτή προσθέτουμε το βούτυρο τις βανίλιες και ανακατεύουμε να ενσωματωθούν.
 - 
Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου.
 - 
Αναμειγνύουμε το γάλα με το μέλι.
 - 
Σε φόρμα 34×26 cm με αντικολλητικό χαρτί, κάνουμε μία στρώση από μπισκότα που έχουμε βουτήξει στο γάλα.
 - 
Απλώνουμε την μισή χλιαρή κρέμα.
 - 
Κάνουμε ακόμα μία στρώση από μπισκότα που έχουμε βουτήξει στο γάλα και απλώνουμε την μαρμελάδα.
 - 
Σκεπάζουμε με μπισκότα που έχουμε βουτήξει στο γάλα και βάζουμε την υπόλοιπη κρέμα.
 - 
Καλύπτουμε με μπισκότα και αφήνουμε για 6 ώρες στο ψυγείο για να σταθεροποιηθούν οι κρέμες.
 
 - 
 
Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site Χρυσές συνταγές και εδώ facebook.com/groups μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδα facebook για πολλές δημιουργίες!! ?
Ευχαριστούμε για τη φιλοξενία το site toftiaxa.gr και εδώ facebook.com/groups μπορείτε να γίνετε μέλος στην ομάδα facebook για πολλές δημιουργίες!! ?
Ευχαριστούμε και το site Daddy cool για τη φιλοξενία όπου πλέον θα βρίσκετε και εκεί τις συνταγές μας!! ?







    








                                                                            






            




















