kozan.gr: Σέρβια: Πραγματοποιήθηκε, το βράδυ του Σαββάτου 27/10, η επετειακή εκδήλωση συμπλήρωσης 100 χρόνων από την ίδρυση του ΕΒΕ Π.Ε. Κοζάνης (Φωτογραφίες)

28 Οκτωβρίου 2018
11:12

 

Πραγματοποιήθηκε, το βράδυ του Σαββάτου 27/10, η επετειακή εκδήλωση συμπλήρωσης 100 χρόνων από την ίδρυση του ΕΒΕ Π.Ε. Κοζάνης. Αφού έγιναν οι ομιλίες του προέδρου του ΕΒΕ Ν. Σαρρή και του ερευνητή Ν. Μπουκουβάλα, ακολούθησαν οι  βραβεύσεις των επιχειρήσεων Δήμου Σερβίων-Βελβεντού και  παρουσιάσεις των χορωδιών από τις «Βελβεντινές Φωνές» και τον Μ.Ο. Σερβίων. Bίντεο από mikrovalto.gr

Βίντεο Ι 19′ με αποσπάσματα από τις ομιλίες των κ.κ. Ν. Σαρρή και Ν. Μπουκουβάλα

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι βραβεύσεις επιχειρηματιών του Δήμου Σερβίων – Βελβεντού που διακρίθηκαν, στους οποίους επιδόθηκαν τιμητικές πλακέτες (βίντεο ΙΙ 8’).

Βίντεο ΙΙ 8′ από τις δηλώσεις των επιχειρηματιών του ορεινού όγκου των Καμβουνίων που βραβεύτηκαν 

Τέλος, η εκδήλωση έκλεισε μελωδικά με την πολύ καλή παρουσίαση των χορωδιών, του Συλλόγου Φίλων Μουσικής «Βελβεντινές Φωνές» και του Μορφωτικού Ομίλου Σερβίων «Τα Κάστρα» (βίντεο ΙΙΙ 25’).

Βίντεο ΙΙΙ 25′ από την εμφάνιση των χορωδιών, “Βελβεντινές Φωνές” και του ΜΟ Σερβίων

mikrovalto.gr

 

4 σχόλια

  • Συγχαρητηρια στο ΕΒΕ και κυριως στον προεδρο δεν ξαναγινε τοσο μεγαλη και με τοσο κοσμο εκδηλωση στα Σερβια.

    • Το αποτέλεσμα και το ωφελος για τους επαγγελματίες που περνάνε δύσκολα ποιο ήτανε ??
      Και εσυ Τρολακη που γράφεις για τον πρόεδρο μόνο να ξέρεις ότι είναι και άλλοι στο δ.σ που μάλιστα βοήθησαν το Σαρρη που είναι πολύ εγώ εγώ….
      Και επίσης ότι είναι και απευθείας ανάθεση η εκδήλωση ……..
      Τόσο καλά……

  • Όταν σε μια υποτίθεται σοβαρή εκδηλωση-γιατι δεν ειναι- βραβεύσεις 15 άτομα χάνει το νόημα της και δίνεις το δικαίωμα πρόεδρε ότι βραβεύεις όλους τους πελάτες του γραφείου σου ή και τους ψηφοφόρους σου. Μήπως λέω εγώ μηπως είσαι μόνο λεζάντα με τη δεξιά παρέα σου.
    Τσιφλικη το έκανες το επιμελητηριο.

  • Πάντως είναι ντροπή μόλις τελείωσαν οι βραβεύσεις αρκετά από τα μέλη του επιμελητηρίου και επίσημοι να προτιμήσουν τον μπουφέ του κέτερινγκ την ώρα που οι χορωδίες τραγουδούσαν κάνοντας μάλιστα και αρκετή φασαρία φτάνοντας σε σημείο να ακούγονται στην αίθουσα οι φωνές τους παρά οι χορωδία.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.