kozan.gr: Ο Σ. Αδαμόπουλος μετέφερε την αγωνία των Ελλήνων κατοίκων της Μπομποστίτσας στην Αλβανία : “Έχουν τόσους μήνες χωρίς πρόξενο στην Κορυτσά” (Βίντεο)

29 Οκτωβρίου 2018
17:16

Με αφορμή το αιματηρό περιστατικό στο χωριό Βουλιαράτες κοντά στο Αργυρόκαστρο, όπου έχασε την ζωή του ο 35χρονος Κωνσταντίνος Κατσίφας, η παράταξη του Γ. Δακή, στη σημερινή συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου, ζήτησε να εκδοθεί ένα ψήφισμα που να καταδικάζει το συμβάν. Σε κάποια στιγμή, έλαβε το λόγο ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς Σ. Αδαμόπουλος ο οποίος με τη σειρά του μετέφερε την αγωνία των Ελλήνων κατοίκων της Μπομποστίτσας στην Αλβανία επισημαίνοντας πως έχουν τόσους μήνες χωρίς πρόξενο στην Κορυτσά.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα που σας μεταφέρει το kozan.gr

3 σχόλια

  • έλεος!

    Στην Μπομποστίτσα δεν υπήρχαν ποτέ Έλληνες, και γενικά στην περιοχή Κορυτσάς.

    Οι κάτοικοι εκμεταλλεύτηκαν (και καλά έκαναν) το γεγονός οτι η Ελλάδα μοιράζει ιθαγένειες, επειδή θεωρεί όλους τους ορθόδοξους της Αλβανίας ως Έλληνες το γένος.

    • Στα Σκόπια δεν υπάρχουν Μακεδόνες. Μόνο Σλάβοι, Αλβανοί και Έλληνες. Οι Σκοπιανοί καπηλεύθηκαν την Αρχαία Ελληνική Ιστορία για να κατασκευάσουν ένα ψεύτικο “Μακεδονικό” Κράτος.

    • Όλη η Βορεια Ήπειρο ως συνέχεια της Ηπείρου ήταν και είναι ενιαία.
      Το αλβανικό έθνος έζησε πάνω από το Άρβανον. Οροσειρά που χωρίζει την Βορεια Ήπειρο από την Βορειο Αλβανία.
      https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%86%CF%81%CE%B2%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%BD

      Οι περιοχές-πόλεις της Χειμάρας, Αργυροκάστρου, Κορυτσάς, Πρεμετής, Δελβιμόνι, Άγιοι Σαράντα κλπ ήταν και είναι κατά πάντα Ελληνικές.
      ΣTO 10:55 ΛΕΠΤΟ https://www.youtube.com/watch?v=nGLmOWESfAc
      ΕΙΔΙΚΑ Η ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΚΟΡΥΤΣΑΣ ΕΧΕΙ ΒΛΑΧΟΥΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.