kozan.gr: Τα “έψαλλε” στον Θ. Μουμουλίδη το μέλος του Δ.Σ. του ΕΒΕ Κοζάνης Κοσμάς Καλεντηριάδης για τη φράση που χρησιμοποίησε ο βουλευτής Κοζάνης ότι: “Όλη η Ελλάδα κατάλαβε, η μισή Κοζάνη δεν κατάλαβε”, στη συζήτηση, για τη συνένωση του Πανεπιστημίου με το ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας, που διεξήχθη στην χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. Κοζάνης (Ηχητικό)

30 Οκτωβρίου 2018
09:19

 

Τα “έψαλλε” στον Θ. Μουμουλίδη το μέλος του Δ.Σ. του ΕΒΕ Κοζάνης Κοσμάς Καλεντηριάδης για τη φράση που χρησιμοποίησε ο βουλευτής Κοζάνης ότι: “Όλη η Ελλάδα κατάλαβε, η μισή Κοζάνη δεν κατάλαβε”, στη συζήτηση, για τη συνένωση του Πανεπιστημίου με το ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας, που διεξήχθη χθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ. Κοζάνης. Ο κ. Καλεντηριάδης, συμπληρώνοντας, είπε: “Όταν γνώρισα το ΤΕΙ και το Πανεπιστήμιο, μέσα από τη δουλειά μου, κάποιοι κύριοι δεν το ξέραν και δεν ήταν κι εδώ. Σε καμιά περίπτωση η “μισή Κοζάνη” δεν ξέρει τι της γίνεται, γιατί η “μισή Κοζάνη” έβγαλε κάποιους στην κυβέρνηση για να μιλάνε έτσι απόψε”. Aκούστε το ηχητικό απόσπασμα που σας μεταφέρει το kozan.gr:

21 σχόλια

  • να ρωτησω κατι με ειλικρινεια;
    τι δουλεια εχει ο δημος κοζανης με την συγχωνευση τει και αει;
    η συγχωνευση οφειλει να γινει-εαν γινει -με αποκλειστικα ακαδημαικα κριτηρια, με την υπαρκτη ή οχι καλυψη μιας αναγκης.
    ο δημος, το εβε, οι βουλευτες τι δουλεια εχουν;

  • δεν καταλαβαινει καποιος κατι οταν προσπαθουν να του το εξηγησουν ανιδεοι,απαιδευτοι και ανικανοι! δυστυχως οσοι ασχολουνται με το συγκεκριμενο θεμα ειναι τετοιοι. αρα καλα κανουν και δεν καταλαβαινουν οι κοζανιτες. και ειδικα μερικοι απο δαυτους ουτε το δημοτικο δεν εχουν τελειωσει και βγαζουν και ανακοινωσεις. τι ειναι αυτα ρε ερμοι?? σοβαρα μιλατε?? αισχος.

  • Κοσμά, ο Αρτέμης που εκπροσωπείς βρε τι λέει για όλα αυτά; ο Μαλουτας γιατί σε έβαλε στον συνδυασμό του; κρίμα γιατί εκεί που παει να κάνει κάτι σοβαρό αμέσως το χαλάει.

    • Έλα εσύ να κατέβεις με το Μαλουτα να διώξουμε τον Καλεντηριαδη αν είναι για να πάμε καλά . Πολλά.κομπλεξ βλέπω έχετε μερικοί .

  • Κατεβείτε όλοι εσείς να κάνετε ότι κάνει ο Κοσμάς ρε πανέξυπνοι . Επιτέλους κάποιος τα χώνει . Δεν μίλησε σαν ακαδημαϊκός . Ήμουν στο ΔΣ εχθές . Αλλά κάτι καναπέδες σαν εσάς μόνο να σχολιάζουν ξέρουν

  • Επιτέλους κάποιος που λέει αλήθειες .
    Δεν ερέσει σε πολλούς .
    Κινέζους θέλουν να μας κάνουν , πέτσα τα τους σε όλες τις γλώσσες του κόσμου Κοσμα .
    Ένα μεγάλο μπράβο .

  • Τα συγχαρητήρια μου Καλεντηριαδη . Σε να λένε . Μακάρι να είχαν τα …. να μιλήσουν κι άλλοι . Είδαμε και τους μορφωμένους και τους βουλευτές τις περιοχής μας . Και για να είμαι πιο συγκεκριμένος , γιατί δεν πήρε κάνεις θέση απ’ το Δημοτικό συμβούλιο για την κουβέντα του Μουμουλιδη αφού τόσο μορφωμένοι ειναι όλοι αυτοί σε σχέση με τον Καλεντηριαδη . ?? Πρόσβαλε την νοημοσύνη μας , πρόσβαλε εμάς που τους ψηφισαμε και κάναμε και αγώνα παναθεμα μας . Ζητώ συγνώμη που ήμουν ένας από αυτούς που τον ψήφισα. Εύγε Καλεντηριαδη κι ας ήμαστε στις δημοτικές αντίπαλοι . Όταν τελειώσουν αν βγούμε θα χαρώ να συνεργαστώ με νέους σαν εσένα .

  • Κοσμά αν και αντίθετος από σένα πολιτικά, μπράβο σου αγόρι μου, καλά το πας, μην βάλεις όπισθεν… Μονο μπροστά λεβέντη μου.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.