kozan.gr: Απαράδεκτη η κατάσταση, σε αρκετά σημεία, στο πεζοδρόμιο – δρομάκι που ενώνει την Κοζάνη με τις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας – Κινδυνεύει η ασφάλεια των φοιτητών που αναγκάζονται να κατέβουν στο οδόστρωμα σε σημεία που το πεζοδρόμιο είναι αδιαπέραστο (Φωτογραφίες)

1 Νοεμβρίου 2018
02:25

 

Ως γνωστόν, πολλοί φοιτητές επιλέγουν για οικονομικούς – κι άλλους – λόγους  να μετακινηθούν από και προς το ΤΕΙ Δ. Μακεδονίας στην Κοζάνη με τα πόδια, χρησιμοποιώντας τη διαδρομή πεζοδρόμιο – δρομάκι που ενώνει την Κοζάνη με τις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος. Η κατάσταση όμως στο δρομάκι, όπως βλέπετε και στις χθεσινές (31/10) φωτογραφίες του kozan.gr, δίπλα στον αυτοκινητόδρομο όχι μόνο δεν είναι καλή, αλλά σε κάποια σημεία είναι τραγική, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η ασφάλεια των φοιτητών που αναγκάζονται να κατέβουν στο οδόστρωμα σε σημεία που το πεζοδρόμιο είναι αδιαπέραστο.

kozan.gr

 

 

 

10 σχόλια

  • Το εχουμε συζητησει με ολους τους υπευθυνους και ολο υποσχεσεις.Παλιοτερα κατι πηγε να γινει με τον Σοκουτη αλλα εμεινε απο λαστιχο.Εμαι κατοικος της περιοχης και βλεπω το προβλημα σε καθημερινη βαση. Ας ελπισουμε οτι ηλθε το πληρωμα του χρονου.

  • εδώ και χρόνια μιλάνε για πεζόδρομο απο ΤΕΙ στην πόλη αλλά ο δήμος και η Περιφέρεια κανουν κυκλικούς κόμβους. Αδιαφορία πλήρης.

  • Θα πρέπει να καθαριστεί και να γίνει σωστή και ολοκληρωμένη πεζοδρόμηση, χθές και όχι αύριο, είναι άθλια αυτή η εικόνα της πόλης στην βορεινή είσοδο της απορώ πως τόσα χρόνια δεν το βλέπουν οι υπεύθυνοι στον δήμο.

  • Και ποδηλατόδρομος πρέπει να γίνει να πάνε τα παιδια με ασφάλεια. Αλλά που τέτοιες ευαισθησίες!!! Οι διοικήσεις του ΤΕΙ και η Περιφέρεια και ο δημος πλήρη αδιαφορία 40 χρόνια τώρα!!!

  • Για τα σκουπίδια που υπάρχουν στον εθνικό δρόμο Κοζάνης-Πτολεμαΐδας εδώ και δύο χρόνια, ενδιαφέρεται κανένας; Εάν αυτοί που τα πετάνε είναι βρωμιάρηδες, οι υπεύθυνοι τι κάνουν;

  • Γιατί στον μοναδικό ποδηλατοδρομο που έχει η Κοζάνη αυτόν προς άργιλο το ίδιο δε συμβαίνει ?? Γεμάτο χόρτα ζηγρες και θάμνους τουλάχιστον στον μισό καθαριότητα μηδέν . ΛΕΥΤΈΡΗ ΙΩΑΝΝΊΔΗ ΔΕΝ ΈΚΑΝΕΣ ΤΊΠΟΤΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΑΡΙΣΤΆΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΙΚΟΛΟΓΟ

  • Καθε μερα τα βλεπουμε… ετσι θα μεινουν παλι.

    Πριν ποοοοσο καιρο ειχατε βγαλει και για τον “ποδηλατοδρομο” Κοζανης-Καρυδιτσας. Στα ίδια – και χειροτερα – χαλια ειναι…

    Παντελης αδιαφορια. Η αιωνια καραμελα του “δεν εχουμε λεφτα”

  • Σωστές οι επισημάνσεις για το πεζοδρόμιο. Μαζί μ’ αυτό ας δουν οι υπεύθυνοι και τι θα κάνουν με τα αδέσποτα σκυλιά που ορμάνε στα αυτοκίνητα και φυσικά στους πεζούς.
    Επειδή διανύω καθημερινά τον εν λόγω δρόμο έχω τύχει και σε δύο ατυχύματα εξ’ αιτίας των ασέσποτων, ευτυχώς όχι ιδιαίτερα σοβαρά – το ένα θα μπορούσε να είναι εάν δεν είχε επέμβει έγκαιρα ένας φίλο μους.
    Μακάρι να βγω ψεύτης αλλά θα θρηνήσουμε θύματα από την ανεξέλεγκτη αύξηση των αδέσποτων ζώων.

  • Προστατευστε τους φοιτητες! Δημαρχε αμεσα! Δεν κοστιζει πια τοσο που δε γινεται. Γινεται και καντο αμεσα! Ντροπη!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.