kozan.gr: Xύτρα ειδήσεων: Σ. Καμπουρίδης: “Ήταν μετά από πρόσκληση του φίλου Κασαπίδη”

2 Νοεμβρίου 2018
12:04

 

Για την παρουσία του στην εκδήλωση του συνδυασμού του υποψηφίου Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας Γ. Κασαπίδη ρωτήθηκε από συνεργάτη της στήλης ο ανεξάρτητος περιφερειακός σύμβουλος Σ. Καμπουρίδης. Όπως είπε: “Ήταν μετά από πρόσκληση του φίλου Κασαπίδη κι όφειλα να πάω και να ακούσω τι έχει να πει για τον τόπο και τη Δυτική Μακεδονία, γιατί ο τόπος έχει πάει πίσω με τη νυν περιφερειακή αρχή”, ανέφερε χαρακτηριστικά ο Σ. Καμπουρίδης, αποφεύγοντας να πει αν θα είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με το συγκεκριμένο συνδυασμό.

Η Χύτρα

31 σχόλια

  • Σταύρο πρόσεχε και ο Καριπίδης φίλος σου ήτανε αλλά έλεγε κι άλλα έκανε το γνωρίζεις καλύτερα από όλους μακάρι να ασχοληθείς γιατί σηματοδότης την καθαρότητα και πολλά ακόμα Φίλε πρόσεχε

  • Πώς λέγατε κάποτε;;; Ο μόνος παντελονάτος. Δεν πειράζει. Και τα παντελόνια κάνουν τις βόλτες τους δεξιά – αριστερά.

  • Κασαπίδη πρόσεχε αυτός βγήκε απέναντι στο ΣυΡιζΑ Και τον Καρυπίδη ξεκάθαρα θες τέτοια άτομα πραγματικά ???\

    • Μα την κωλοτούμπα την έκανε ο Καρύμπας, όχι ο Καμπουρίδης. Ο Καμπουρίδης έμεινε σταθερός στα πιστεύω της ιδρυτικής διακύρηξης του ανεξάρτητου συνδυασμού.

          • Γνωρίζεις τη θέση της ΝΔ για το θέμα; Είναι μήπως διαφορετική από αυτήν του επίτιμου; Που τυγχάνει να ήταν και πατέρας του Κούλη; Ή μήπως σήμερα δεν ανήκει ο Κασαπίδης στη ΝΔ. Γιατί δεν τον προλαβαίνουμε κιόλας.

  • Φοβερή δήλωση
    Ο τόπος πήγε πίσω.
    Όταν είσαι μάγκας και θέλεις να πας τον τόπο μπροστά τότε αναλαμβάνεις πρωτοβουλία και γίνεσε αρχηγός να κάμεις ψηφοδέλτιο και όχι να παρακαλάς να μπεις στο ψηφοδέλτιο να σε πριμοδοτεί και να το παίζεις εκ των υστέρων…… μάγκας!!

    • Εσύ μπορεί να παρακαλάς αυτός σίγουρα όχι και το ‘χει αποδείξει στην παρέα σας και το γνωρίζετε πάρα πολύ καλά

    • Υποτίθεται γι’αυτό κατέβηκε υποψήφιος με τον Καρυπίδη, για να φέρουν την ανατροπή, αλλά η ανατροπή μεταλλάχθηκε σε κωλοτούμπα! Με την παραίτηση του αποδείχθηκε εξαρχής μάγκας!

  • Σιγά την προσωπικότητα και ποια ειναι μαγκιά του που μας ζαλισατε ποτε ασχολήθηκε με τα προβληματα της περιοχής και τι πρόσφερε . Ούτε μια πρόταση για κατι συγκεκριμένο δεν έκανε εδω και πέντε χρονια…

      • Φίλε ενήμερος είναι αλλά για να δικαιολογήσει το μιστό του κάτι πρέπει να γράψει έστω και ψέματα τρολακι καλά το πας εσύ και η παρέα σου αλλά δε μας πείθεται πλέονΤΕΛΟΣ

  • Μάγκας είναι αυτός πού όταν διαφωνεί ξέρει γιατί διαφωνεί το δημοσιοποιεί και παραιτείται
    και Όχι να παραμένει στην καρέκλα και να απολαμβάνει την εξουσία χωρίς πρόταση αλλά με κραυγές και λαϊκισμούς!!!!

    • Από που ψωνίζεις μαγκιά, από το λίντλ; Οι μάγκες δεν παραιτούνται, οι αποτυχημένοι παραιτούνται! Ακόμα περιμένουμε την παραίτηση του αποτυχημένου κωλοτούμπα που ξεπούλησε ΔΕΗ και Μακεδονία!

  • Τώρα έχει απλή αναλογική. Πόσοι “μάγκες” θα βγουν στο συμβούλιο; Πρέπει να έχει και “φούστες” στο ψηφοδέλτιο…

  • είναι ο μοναδικός που δεν έχει πάρει ποτέ του αποζημίωση από τα περιφερειακά συμβούλια, όπως έχω μάθει, σε αντίθεση με άλλους που ο μόνος σκοπός τους είναι αυτός.

    • Αυτά που ακούγονται τα επινοούν κάτι έμμισθα παπαγαλάκια που προσπαθούν να σώσουν το αφεντικό τους από τον όλεθρο!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.