kozan.gr: ΕΠΣ Κοζάνης, 8η Αγωνιστική: Νίκησαν εκτός έδρας Κοζάνη και ΑΕΠ Καραγιαννίων και δίνουν ραντεβού …την επόμενη αγωνιστική. Φωτογραφίες από τα γήπεδα του Κρόκου και της Νεάπολης (Φωτογραφίες)

3 Νοεμβρίου 2018
19:03

Με νίκες συνέχισαν τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις Κοζάνη και ΑΕΠ, νικώντας 1-0 τη Νεάπολη και 3-0 τον Κρόκο αντίστοιχα. Στο γήπεδο του Κρόκου παρουσία αρκετών φιλάθλων και των δύο ομάδων βρέθηκε το Kozan.gr. (Οι φωτογραφίες από τη Νεάπολη είναι του Θ. Πεσνικά).

8η Αγωνιστική

ΑΟ Κρόκου- ΑΕΠ Καραγιαννίων 0-3

Ακαδημία Βοϊου-Κοζάνη 0-1

Ατρ. Πτολεμαΐδας-Μέγας Αλέξανδρος Χαρ 2-2

Τιτάν Σερβίων-Ηρακλής Πτολεμαϊδας 1-0

Μακεδονικός Κοζ. Κεντ. Πρωτοχωρίου 5-1
Εθνικός Βατερού-ΠΑΟΚ Κοιλων Κυριακή

Γαλατινή-ΑΕ Κοζάνης Κυριακή

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΕ 8 ΑΓΩΝΕΣ

Κοζάνη 24

ΑΕΠ Καραγιαννίων 24

ΑΟ Κρόκου 18

Τιτάν Σερβίων 13

Μακεδονικός Κοζάνης 11

Ακαδημία Βοϊου 9

Εθνικός Βατερού 9

Μεγ. Αλ. Χαραυγής 9

ΠΑΟΚ Κοίλων 7

Ηρακλής Πτολεμαϊδας 7

ΑΕ Κοζάνης 7

Γαλατινή 6

Κένταυρος Πρωτοχωρίου 5

Ατρόμητος Πτολ. 5

Θ. Τέγος

3 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.