‘Ενας “ονειρεμένος” κόσμος! (της Δώρας Καρούτα)

4 Νοεμβρίου 2018
07:14

Όταν υπάρχουν τέτοιοι ‘Ανθρωποι σε μια κοινωνία σαν αυτή της χώρας μας, με τα δεδομένα οικονομικά, εκπαιδευτικά, κοινωνικά κι άλλα προβλήματα, όταν υπάρχουν τέτοιοι Νέοι γεμάτοι ιδανικά, όνειρα και στόχους που μετουσιώνονται σε ένα καλύτερο, “ονειρεμένο” κόσμο, διαμορφωμένο από τα δικά τους χέρια, τότε ποια λέξη θα ήταν η κατάλληλη για να χαρακτηρίσει άτομα σαν τον Απόστολο Γαρούφο;

Για όσους δεν τον γνωρίζετε, πέρα από τα ενδιαφέροντά του που είναι ποικίλα και την πολύπλευρη δράση του, η οποία εκτείνεται από την εξαίσια λογοτεχνική του πένα, μέχρι την ενασχόλησή του με τον πολυαγαπημένο του τόπο, το Τσοτύλι, είναι ένας νέος επιστήμονας με προπτυχιακές σπουδές στο Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας και μεταπτυχιακές στην Ειδική Αγωγή.

Έχω την τιμή, λοιπόν, να συνεργάζομαι για θέματα που αφορούν πολιτιστικά δρώμενα του τόπου μας, με τον Απόστολο Γαρούφο, τον άνθρωπο που πριν λίγες ημέρες μετέγραψε σε ηλεκτρονική μορφή Braille το “Μονόγραμμα” του Οδυσσέα Ελύτη και που προσπαθεί αυτό του το κατόρθωμα να γίνει δυνατότητα στον καθένα που έχει τις ανάλογες δυνατότητες, επιθυμίες, ανάγκες!Το έργο του αυτό διατίθεται στην διαδικτυακή εφημερίδα “Πολιτιστικός Σύλλογος Τσοτυλίου”.

Χαίρομαι που έχω τη δυνατότητα, δημόσια, να ανταποδώσω τη στήριξη, τον θαυμασμό και την εκτίμηση, σε αυτό το αξιόλογο άτομο, συμβάλλοντας κι εγώ στο να γνωστοποιηθεί όσο το δυνατό περισσότερο η προαναφερθείσα δράση του. Χαίρομαι που ο συνάνθρωπος, έγινε μοχλός δημιουργίας, βελτιώνοντας την κοινωνία σε ένα ζήτημα που αποτελεί τροχοπέδη για αρκετούς συμπολίτες μας!

“Είναι νωρίς ακόμη μες στον κόσμο αυτό…Δεν έχουν εξημερωθεί τα τέρατα..Θα ‘ρθει μέρα..”. Εγώ θα σου πω πως ” το μέλλον ανήκει σε αυτούς που το δημιουργούν”! Ειλικρινά αξίζουν συγχαρητήρια!

2 σχόλια

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.