kozan.gr: Χωρίς σχόλια: Oι κούνιες στο παλαιό πάρκο Πτολεμαΐδας (Φωτογραφίες)

6 Νοεμβρίου 2018
09:19

 

Oι κούνιες στο παλαιό πάρκο Πτολεμαΐδας. Σημερινές φωτογραφίες

 

4 σχόλια

  • Αν δεν κάνω λάθος είχα διαβάσει ότι ο Δήμος από πέρσι θα έκανε όλα τα πάρκα καινούργια , που είναι το ξέχασε ;; Μόνο να λένε είναι τίποτα δεν κάνουνε ! Όλα τα πάρκα χάλια είναι !

  • Τι να πουν και τα χωριά δηλαδή??? Αν υπάρχουν αυτά τα χάλια στο κέντρο της “πόλης” δεν φαντάζεστε τι γίνετε στα χωριά. Προχθές μετά από επίσκεψη σε φίλους βρέθηκα στην “παιδική χαρά” του Ανατολικού. ΔΡΑΜΑ η κατάσταση με σίδερα να έχουν φυτρώσει στο χώμα. εννοείται πως μαζέψαμε τα παιδιά και γυρίσαμε πίσω. Μπράβο κ. Δήμαρχε και του χρόνου

  • Εγώ απορώ για ποιον λόγο κάνετε παράπονα ακόμη για το δήμο Εορδαίας. Είναι δεδομένο πλέον ότι δεν συγκινούνται με τιποτα. Είναι αυτό που λέμε ”δεν ιδρώνει το αυτί τους”…. Προφανώς ο κύριος Ζαμανίδης δεν πρόκειται να κατεβεί υποψήφιος, οπότε όλα κυλούν στον αυτόματο πιλότο. Δεν εξηγείται διαφορετικά. Εγώ τον ψήφισα στον Β΄γύρο. Αλλά μιλάμε για μεγάλη απογοήτευση. Κρίμα.

    • Ε και που δεν θα κατέβει υποψήφιος δεν σημαίνει κάτι για το συνδιασμό του γιατί αποτι φαίνεται μόνο ο δήμαρχος θα αλλάξει… Και ο νοων νοειτω

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.