kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Διερευνητικές επαφές του ΣΥΡΙΖΑ με Κωνσταντόπουλο, Ελευθερίου, Λιάκο, Ανδρεάδου και Γαβριηλίδη

6 Νοεμβρίου 2018
19:15

 

Ολοκληρώνεται αύριο Πέμπτη ο κύκλος των διερευνητικών επαφών που είχαν, τον τελευταίο ενάμιση μήνα, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ με πρόσωπα που, ανήκουν στο κεντροαριστερό χώρο κι έχουν εκδηλώσει  ενδιαφέρον για το αξίωμα του δημάρχου στο δήμο Σερβίων – Βελβεντού. Τελευταίο πρόσωπο που θα συναντήσουν θα είναι η Χ. Ανδρεάδου, ενώ προηγήθηκαν συναντήσεις με τους Κωνσταντόπουλο, Ελευθερίου, Λιάκο και Γαβριηλίδη. Απώτερος σκοπός, των επαφών αυτών, αν και  κάτι τέτοιο δεν τέθηκε ευθέως από τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, είναι η συνένωση όλων των δυνάμεων, με σκοπό τη δημιουργία ενός συνδυασμού, επιδίωξη που από την αρχή φάνταζε ακατόρθωτη κι όπως φάνηκε και στην πράξη, έτσι εν τέλει, αποδεικνύεται. Ειδικά μεταξύ δύο υποψηφίων, Κωνσταντόπουλου – Ελευθερίου, φαίνεται πως, τουλάχιστον τη δεδομένη χρονική στιγμή, υπάρχει αγεφύρωτο “χάσμα». Το ποιον τελικά θα επιλέξει να στηρίξει ο ΣΥΡΙΖΑ, στο δήμο Σερβίων – Βελβεντού, δεν θα κριθεί σύντομα, ωστόσο, δεν αποκλείεται, κάποια από το προαναφερόμενα πρόσωπα να συμπορευθούν σε μια κοινή αυτοδιοικητική προσπάθεια.

Η Χύτρα

 

4 σχόλια

  • Ειδικά ο Ελευθερίου κάνει πολιτικό λάθος και μόνο που συναντιέται με τον Συριζα, η εκλογική του βάση είναι το κέντρο

  • Ο επόμενος δήμαρχος Σερβιων ‘Βελβεντου’ θα είναι γένους θηλυκού με πολυετή συμμετοχή στα κοινά του νομού και όχι μόνο Λίγο υπομονή και θα έρθουν καλύτερες μέρες για το Δήμο.

    • Γυναίκα με πολυετή συμμετοχή στα κοινά του νομού Κοζάνης και όχι μόνο (δηλαδή και στην περιφέρεια η κεντρική πολιτική σκηνή); υπάρχει;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.