Χωρίς «κανάλια» και πάλι τα Καμβούνια – Χωρίς καυσόξυλα το ΚΑΠΗ Μικροβάλτου

7 Νοεμβρίου 2018
06:42

 

1. Χωρίς ψηφιακό τηλεοπτικό σήμα και πάλι τα Καμβούνια, αφού εδώ και 15 μέρες έχει επανέλθει το «μαύρο» στην τετράδα των καναλιών (ΑΝΤ1, ALPHA, OPEN…) που είχε αποκατασταθεί πριν ένα μήνα (4/10) μετά από βλάβη 3 μηνών (στην ουσία το σήμα επανήλθε μόνο για 15 μέρες), ενώ δεν υπάρχει εξ αρχής τηλεοπτικό σήμα για τα τοπικής εμβέλειας κανάλια (Κοζάνης).

2. Χωρίς καυσόξυλα για τις ανάγκες της θέρμανσης παραμένει το ΚΑΠΗ Μικροβάλτου, παρά τις διαβεβαιώσεις των αρμοδίων (Τ.Κ., Δήμου) -από προ μηνός περίπου- ότι το θέμα επιλύεται, προκαλώντας τις δίκαιες διαμαρτυρίες των ηλικιωμένων μελών του που αισθάνονται ότι έχουν εγκαταλειφθεί από όλους. «Σύμμαχος» τους ο καλός για την εποχή καιρός, «αλλά μέχρι πότε», λένε…

Και δεν είναι μόνο αυτά τα προβλήματα…

mikrovalto.gr

aildig1663 2 78 711

3 σχόλια

  • έβαλαν όλον τον κόσμο να πάει να πάρει αποκοδικωποιητές,και εν έτη 2018,δέν υπάρχει σήμα,σε περιοχές της χώρας….θα πληρώσει κάποιος,για τα εγκλήματα που γίνονται;.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.