Καθιζήσεις στο δρόμο Σερβίων – Λάρισας, στο ύψος της εξόδου του Πολυρρράχου (Φωτογραφίες)

7 Νοεμβρίου 2018
10:59

Καθιζήσεις του οδοστρώματος σημειώθηκαν σε τμήμα του δρόμου Σερβίων-Λάρισας, στο 2ο χλμ από την έξοδο του οικισμού του Πολυρράχου, που τον καθιστούν επικίνδυνο για τη διέλευση των οχημάτων (δρόμος μεγάλης κυκλοφορίας και σε βαρέα οχήματα).

Στο συγκεκριμένο τμήμα είχαν γίνει εργασίες αποκατάστασης παλιότερα, αλλά φαίνεται ότι το φαινόμενο χρήζει μιας πλέον αποτελεσματικής τεχνικής αντιμετώπισης.

dromse-la41118 1 1

dromse-la41118 2 2

dromse-la41118 3

dromse-la41118 4dromse-la41118 5dromse-la41118 6

mikrovalto.gr

3 σχόλια

  • εν ετει 2018 ακομη μιλαμε ακομη και συντηρουμε οδικο δικτυο του 1930 με κατασκευαστη 100 νοματεους και 400 γαιδουρια!! ελεεινο και απαραδεκτο!! επιτελους χαραξτε και κατασκευαστε νεο δρομο ευρωπαικων προδιαγραφων τυπου εγνατιας γιατι στο κατω κατω της γραφης αυτος ειναι και ο δρομος που ενωνει θεσσαλια με δυτ. μακεδονια. τι ακριβως περιμενουμε?? θα δημιουργηθουν σιγουρα και νεες και πολλες θεσεις εργασιας τουλαχιστον για μια 5-7ετια!!

    • Καινούργια Εθνική Οδός Κοζάνης-Λάρισας, ξεκίνησε να κατασκευάζεται το 1991, από Τριγωνικό προς Ρύμνιο-Καισαρειά-Κήπος-Κάτω Κώμη-Άνω Κώμη-Κρόκος-Κοζάνη, αλλά σταμάτησε γιατί, αν θυμάμαι καλά, ΕΣΕΙΣ μαζί με τους Βελβεντινούς, τους Βαθυλακιώτες και τα Πετρανά, ξεσηκωθήκατε και πήγατε και πιάσατε τους Βουλευτές για να τον σταματήσουν!
      Κάνε και καμιά έρευνα για τον τόπο σου, πριν ανοίξεις το στόμα σου και κατηγορείς!! Εμείς από την Κοζάνη θα σου τα μαθαίνουμε;

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.