kozan.gr: Σελίδα στο facebook, που τιτλοφορείται ως “ΑΙΑΝΗ – Αυτόνομος Δήμος”, έκανε την εμφάνισή της

7 Νοεμβρίου 2018
12:16

 

Μια σελίδα στο facebook, που τιτλοφορείται ως “ΑΙΑΝΗ – Αυτόνομος Δήμος” έχει εμφανιστεί τις τελευταίες ώρες στο μέσο κοινωνική δικτύωσης facebook και μάλιστα υπο τη μορφή της χορηγούμενης προώθησής της. Δεν αναφέρονται οι στόχοι και οι σκοποί της συγκεκριμένης σελίδας, είναι όμως προφανές πως, κάποιοι, έστω κι υπό αυτή τη μορφή, επαναφέρουν το θέμα της ανεξαρτητοποίησης της Αιανής από το δήμο Κοζάνης και τη δημιουργία του πρώην δήμου Αιανής, μιας και βρίσκεται στην επικαιρότητα αντίστοιχο θέμα με την περίπτωση του Βελβεντού. Μένει να δούμε και τη συνέχεια…

 

8 σχόλια

  • Και μπράβο τους ! Μόνο το Βελβεντό εχει δικαιώματα ? Η θα μείνουν ως εχουν οι δήμοι η και η Αιανη ανεξάρτητη ! Έτσι να καταλαβαίνουν κάποιοι οτι δεν στρέφεται ο κόσμος μονάχα γυρω απο αυτούς

    Εύχομαι ανεξαρτησία και στην εγκαταλελειμένη Βογγοπετρα (Παδη)

    • Μπορεί! Αλλά το θυμήθηκαν λίγο αργά! Βγάλανε μια φωνή κι αυτοί παλιότερα, για την ανεξαρτησία τους, αλλά γρήγορα σώπασαν. Δε βρήκαν απήχηση στους δημότες τους! Απότι ακούω από Βελβενδινούς, κρατάνε κι αυτοί μικρό καλάθι στο θέμα της ανεξαρτησίας τους! Αλλά γνωρίζουν πως αν κάποτε γίνουν αυτόνομοι, ο δήμος τους δε θα είναι όπως παλιά! Αυτό που θέλουν είναι τα χρήματα που τους αναλογούν να αξιοποιούνται για τον σκοπό που δίνονται και όχι για να βουλώνουν άλλες τρύπες του Δήμου!.

  • Είμαστε οι πιο σωβινιστές στην Ευρώπη με διαφορά, σύμφωνα με έρευνες. 9 στους 10 Έλληνες πιστεύουν ότι ο πολιτισμός μας είναι ανώτερος από τον πολιτισμό όλων των λαών.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.