Ευχαριστήρια επιστολή του Δημοτικού Σχολείου Ξηρολίμνης προς την Eurobank Ergasias AE

9 Νοεμβρίου 2018
10:52
Κανένα σχόλιο

Με επιστολή μας στην τράπεζα Eurobank Ergasias ΑΕ σε προγενέστερο χρόνο ζητήσαμε να μας χορηγηθούν έπιπλα γραφείου, ώστε το σχολείο μας να μπορέσει να ανταποκριθεί αποτελεσματικότερα στην αποστολή και στον πολυδιάστατο ρόλο του. Πριν από μερικές ημέρες και με μεγάλη μας χαρά, παραλάβαμε τη χορηγία της τράπεζας Eurobank Ergasias ΑΕ, που ανταποκρινόμενη στο αίτημά μας μάς δώρισε έπιπλα γραφείου όπως βιβλιοθήκες, γραφεία, συρταριέρες και ερμάρια, τα οποία ήδη αξιοποιήθηκαν και καλύπτουν ανάγκες του σχολείου στις αίθουσες διδασκαλίας, στην αίθουσα βιβλιοθήκης και στο γραφείο διδασκόντων. Εκφράζουμε τις θερμές ευχαριστίες μας για την ευγενική, άμεση και ανιδιοτελή συνεισφορά της στην υλικοτεχνική ενίσχυση του Σχολείου μας.

Σύνταξη: Σ. Δ. Δημοτικού Σχολείου Ξηρολίμνης

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.