kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Καθυστερεί την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του στο δήμο Εορδαίας, περιμένοντας να δει τι θα κάνει κι ο Σάββας Ζαμανίδης

14 Νοεμβρίου 2018
08:19

 

Καθυστερεί την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του στο δήμο Εορδαίας, περιμένοντας να δει τι θα κάνει κι ο Σάββας Ζαμανίδης. Αυτά αναφέρουν πρόσωπα από την Εορδαία, που ανήκουν στο στενό φιλικό περιβάλλον του σημερινού Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης, Παναγιώτη Πλακεντά, γνωρίζοντας την ιδιαίτερα καλή σχέση που έχει o ίδιος με το σημερινό δήμαρχο Εορδαίας. Σε κάθε περίπτωση, όπως λένε, δεν θα αργήσει να ανακοινώσει την υποψηφιότητά του, κρίνοντας από τις συζητήσεις που γίνονται στο παρασκήνιο.

Η Χύτρα

15 σχόλια

  • ΚΑΡΥΠΙΔΗ ΣΟΥ ΦΥΓΑΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ Ο ΠΛΑΚΕΝΤΑΣ.ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΜΕΝΟ ΕΞΩ…ΕΕΕ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗΝ ΜΑΝΙΚΑ.

  • Αν είχε προοπτική να βγει ο Καρυπιδης ο κ. Πλακεντας προφανώς θα παρέμενε στη θέση του.

    Τώρα με την υποψηφιότητα Κασαπιδη απλά αλλάζουμε…καρέκλα

    Ο Ζαμανιδης περιμένει τον Πλακεντα και ο Πλακεντας τον Ζαμανιδη.

  • Ο Πλακετας αραγε και η παρεα του δεν θα εχει στο πλευρο του τους ΑΝΕΛ.
    Που ηταν οταν η ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ περνουσαν το 4ο μνημονιο και θυμηθηκε στο ΣΚΟΠΙΑΝΟ να παραιτηθει.
    Ανυπαρκτος απο Εορδαια ο κυριος.
    Πολιτικος επαγγελματιας ειναι!!

  • Αγαπητέ Δαιμεωδη δεν παραιτηθηκαν αλλά παραμένουν ανεξάρτητοι παραμένουν Έλληνες. Αυτό λέγανε στην ανακοίνωση τους. Μας δουλεύουν κι από πάνω.

  • Ο Πλακεντάς και η παρέα του μόνο “χθεσινοί” δεν είναι σε τέτοια πράγματα. Αν ρωτήσεις κάποιον τι δουλειά έκανε ο Παναγιώτης τόσα χρόνια θα σου πει: ήταν στην πολιτική. Άρα περιμένει τη σωστή στιγμή για να κάνει τη σωστή επιλογή για τον εαυτό του και την κλίκα του εννοείται και τότε θα το ανακοινώσει. Σιγά μην περιμένει τον Ζαμανιδη. Στην ουσία ο ίδιος συνδυασμός είναι ο επικεφαλής θα αλλάξει, αφού με την στήριξη του Πλακεντα και των ΑΝΘΕΛ βγήκε τότε ο Σάββας….

  • Ο πολιτικά ανύπαρκτος στην Εορδαια κ. Πλακέτας θέλει να α κατέβει και υποψήφιος. Ο κυριος που έχει μεγάλη ευθύνη για την περιοχή μας,και τα προβλήματα της, καθότι όλα αυτά τα χρόνια ήταν πάντα σε θέσεις κλειδιά για την περιοχή μας. Που από την θέση αντίπερ. και κομματικού στελέχους κυβερνώντος κόμματος δεν εμφανιζόταν στα προβλήματα της περιοχής της Εορδαιας και τώρα θέλει να γίνει και δήμαρχος.

  • Δυστυχως για τις προσδοκιες των Πτολεμαιδιωτων ο Πλακεντας αποδειχτηκε λιγος. Πολυ λιγος και μαλιστα δεν ειχε την ευθιξια ουτε καν να πει την αληθεια σε ανθρωπους που πιστεψανε σε αυτον. Τωρα εδω διαβαζω οτι εχει “ιδιαιτερα καλες σχεσεις με τον Ζαμανιδη”.
    Ε, να τις χαιρεται!
    Φιλακια!

  • Καλά κάνει και περιμένει , γιατί αυτοί οι δύο είναι ακριβώς ίδια κοψιά. Κατά βάθος (όχι μεγάλο βάθος) δεξιοί, με υποτίθεται, καλή πορεία σε προηγούμενες θέσεις, ανεξάρτητοι και καλά, με συνεργάτες… μειομένων προσόντων ..ας το πω ευγενικά. Ευχαριστώ πολύ , εγώ δεν θα ξαναπάρω. Πήρα Τσιούμαρη, Βρυζίδου, Ζαμανίδη , τάλε κουάλε και η Πτολεμαΐδα έχασε δεκαετίες. Ο τελευταίος καλός δήμαρχος της πόλης ήταν ο αείμνηστος Σπανίδης. Τόσο καλά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.