Απορία αναγνώστη στο Kozan.gr σχετικά με την επέκταση του 18ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης

20 Νοεμβρίου 2018
11:55

Η επέκταση του σχολείου (απέναντι από την Παναγία της Φανερωμένη) μπαίνει μέσα στον δρόμο. Ξέρει κανείς τι συμβαίνει εδώ; Στέλνω μία φωτογραφία τωρινή και μία από Google maps του 2014.

 

 

10 σχόλια

  • Τι περιμένεις από αυτό το κράτος τον Δήμο κ τους νυν κ τέος δημάρχους να ενδιαφερθούν δν νομίζω δυστηχως η κατάντια της Ελλάδος συνεχίζετε κ κάποιοι ασχολούνται μόνο με τους ψήφους τις καρέκλες κ το πόσα θα φάνε.

    • Νομίζω ότι κάπου στο 2009 έγινε τροποποίηση του σχεδίου πόλεως στο συγκεκριμένο σημείο..Αλλά δεν είμαι και σίγουρος. Η Πολεοδομία του Δήμου Κοζάνης μάλλον θα έχει περισσότερα στοιχεία.

    • Υπάρχει το Φ.Ε.Κ. 79/ΑΑΠ/26.02.2009 στο οποίο δημοσιεύτηκε η 6180/2008 Απόφαση Νομάρχη περί συνένωσης των ΟΤ878 & ΟΤ879 και κατάργηση του ενδιάμεσου δρόμου (Καρούζου) ο οποίος, όπως με ενημέρωσε ο Διευθυντής του σχολείου, ενσωματώνεται στην αυλή του μαζί με το υπόλοιπο Οικοδομικό τετράγωνο. Τώρα όσον αφορά τα σχόλια περί κατάντιας της Ελλάδος που συνεχίζεται (ναι με -αι γράφεται), συμφωνώ απόλυτα…είναι κατάντια ο ψυχαναγκασμός να αναζητά κάποιος στραβά στα πάντα…

      • Ποπό τραγικό έκανα λάθος τη λέξη συνεχίζεται το έγραψα με (ε αντί για αι) μα τέτοιο λάθος πως το έκανα θα μείνω στην ίδια τάξη, κ ναι όσο κ αν ενοχλη κάποιους την Ελλάδα την ρημαξαν όλοι αυτοί που μας κυβερνάνε εδώ κ χρόνια

    • Φθηνή μικροπολιτική κάνουν εκλογές έρχονται να κερδίσουν κανένα ψηφαλάκι….τακτική πες πες πες κάτι θα μείνει στο τέλος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.