kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Αισιόδοξοι στη δημοτική κίνηση “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις” – Πιστεύουν πως στην πρώτη Κυριακή έχουν ως κατώτατη βάση το 30%

21 Νοεμβρίου 2018
07:39

 

Αν και βρισκόμαστε, ένα μήνα και λίγες μέρες, πριν τα Χριστούγεννα, τα προγνωστικά κι οι εκτιμήσεις πρωτοκλασάτων στελεχών της δημοτικής κίνησης “Κοζάνη – Τόπος να Ζεις”, για το αποτέλεσμα των εκλογών του Μαΐου το 2019, έχουν ξεκινήσει. Ένα από αυτά τα στελέχη, μιλώντας σε συνεργάτη της στήλης, εκτιμά, πως, την πρώτη Κυριακή, η “Κίνηση” του Λ. Ιωαννίδη θα έχει ένα ποσοστό, τουλάχιστον, 30%, ενδεχομένως κι  – ελαφρώς- μεγαλύτερο, δικαιολογώντας την εκτίμησή του αυτή, με βάση την πορεία της δημοτικής αρχής, αλλά και το γεγονός ότι το 2014 ο εν λόγω συνδυασμός συγκέντρωσε ποσοστό 24,86%.

Η Χύτρα

72 σχόλια

  • Tο πρόβλημα με αυτή τη δημοτική παράταξη είναι ότι πέφτει πάντα έξω στις εκτιμήσεις. Το 2014 δεν περίμεναν καν πως θα εκλεγούν. Για τα φανάρια στην Παύλου Μελά είχαν εκτιμήσει ότι η αλλαγή θα βελτίωνε την κυκλοφορία αλλά στην πράξη συνέβη το αντίθετο. Με τις κινέζικες λάμπες πίστευαν ότι θα εξοικονομήσουν πόρους όμως κάηκαν αμέσως και αναγκάστηκαν να τις αντικαταστήσουν, άσε που δεν έφεγγαν κιόλας. Τώρα εκτιμούν πως μετά από μια τετραετία απραξίας θα έχουν αύξηση…. στα ποσοστά τους!!!!!!

  • Έχουν να περηφανεύονται για το τεράστιο έργο τους! Αντικατέστησαν τον Λασσάνη με τους transformers, την Αποκριά με τον Βαν Γκογκ, ενώ στο νέο κτίριο της Κοβενταρείου Δημοτικής Βιβλιοθήκης, που φιλοξενεί έργα των σημαντικότερων λόγιων της περιοχής, ακούστηκαν απόψεις περί “Μακεδονικής Εθνότητας” και “Μακεδονικής Γλώσσας”….. Συνεπώς μαύρo, όπως και το χρώμα που επέλεξαν για τους transformers!

    • Κακό πράγμα όμως στον 21 αιώνα να είσαι ακόμη οπαδός της απραξίας και της προσκόλλησης στο παρελθόν, όσο λαμπρό κι αν είναι και να μην μπορείς να είσαι transformer, δηλαδή να ακολουθείς τις ανάγκες και τις τάσεις της εποχής όπως κάνουν όλοι οι ευρωπαίοι πολίτες διαφυλάσοντας παράλληλα και την πολιτιστική τους κληρονομιά.

    • ΕΓΚΑΙΝΙΑΣΤΗΚΕ Η ΝΕΑ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΜΕ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΕΣ , ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΕΣ ΝΕΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ

      ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ .!

  • Ολοι οι παραπάνω με τον καημό θα μείνετε, για άλλη μια θητεία θα εκλέξουμε Ιωαννίδη…εσείς απλά βρείτε τον ώμο που θα γείρετε για να κλάψετε. Τα παλιά κομματικά προσωπα δεν έχουν πλέον θέση στο δημαρχείο.

  • Ιωαννίδης, Καρυπίδης και βουλευτές Σύριζα, βγήκαν από ψήφο διαμαρτυρίας. Το Σκοπιανό θα τους στείλει όλους σπίτι τους!

  • Βούτυρο στο ψωμί των αντιπάλων του Λευτέρη η ανάρτηση. Μήπως αυτός ο κάποιος δεν είναι και πολύ της Κίνησης;

  • «Κοζάνη – Τόπος να Ζεις» :
    – ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ
    – ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗΣ
    – ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ
    – ΚΑΤΑ ΤΗΣ 5ης ΜΟΝΑΔΑΣ ΤΗΣ ΔΕΗ
    – ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ
    – ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΑΠΑΘΕΙΣ
    – Η ΚΟΖΑΝΗ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ
    – ΜΗΔΕΝΙΚΟ ΕΡΓΟ……
    …..ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ 30% ……

    • να προσθέσεις : Ο Ιωαννίδης

      – καταργεί 5.000 θέσεις στάθμευσεις .
      – πεζοδρομεί την Π.Μελά και απαγορεύει τα αυτοκίνητα
      στην μισή Κοζάνη.
      – καταργεί την στάθμευση σε 100 κεντρικούς δρόμους.
      – ερημώνει και διαλύει την Αγορά και την πόλη

      ΛΕΒΕΝΤΗΣ !!
      ΑΗΤΤΗΤΟΣ !!

  • Ο χρονος μετρα αντιστροφα για τον Τσιπρα και τους συντροφους του. Αυτο το ξερουν καλα και τους οδηγει σε βεβιασμενες κινησεις στην πολιτικη τους, τρωγοντας συνεχως καρπαζιες. Βιαστηκαν στο σκοπιανο, εφαγαν την καρπαζια, βιαστηκαν στα ελληνοτουρκικα, εφαγαν την καρπαζια, βιαστηκαν στο εκκλησιαστικο, εφαγαν την καρπαζια. Και παει λεγοντας.

  • Ναι, ναι, ναι, τουλάχιστον 30%!!!
    Θα τον υπέρ ψηφίσουν όλοι για τη στάση του στο όνομα της FYROM…
    Μη χάσουμε τον πατριώτη….

  • . Φταίμε όλοι που και μετά τη δημοτική κίνηση δε βγήκαν νέα πρόσωπα, δεν άλλαξε το τοπίο, κτλ. Φυσικά και θα ξαναβγούν, τους παππούδες, τους παλαιοκομματικούς και αυτούς που δεν ξέρουν τίποτα απο επικοινωνία και μόνο γκρινιάζουν δεν τους θελει κανένας.

      • Ελπίζω να μην εννοείτε με θέληση των δημοτών το μακεδονικό γιατί μπουχτισαμε κορώνες και σε επίπεδο δήμου είναι και αναποτελεσματικές, άσε που η εντεινόμενη φτώχεια είναι ότι πρέπει για τέτοια.

        Μια πόλη να μην καπνίζουν στα μαγαζιά, να ενημερώνουν για τα έργα που γίνονται, όπως και κάνουν, να μαζεύονται τα σκουπίδια, να συμμαζευτεί το πρόβλημα με τα αδέσποτα, αυτά τα καθημερινά, για τις άλλες μάχες θα τις δώσουμε εκεί που πρέπει.

  • και μετα ξυπνησαν…η πολη ειναι δυσαρεστημενη μαζι τους. 4,5 χρονια ανυπαρξιας και καταγγελιας ο δημαρχος. ας βγουν μια βολτα εξω απο το δημαρχειο να εισπραξουν …”καρπαζιες”…αντε κουραγιο 6 μηνες για να φυγει η πιο αποτυχημενη δημοτικη αρχη των τελευταιων χρονων

  • δύσκολο πιστεύω και το 20%,και δεν θα φταίει η στάση του στο σκοπιανό,δέν τα έχει πάει καλά και σε άλλα βασικά πράγματα,π.χ αδέσποτα,καθαριότητα κ.α.

  • γιατί ο Λευτεράκης και οι αντιδημαρχαίοι δεν τολμούν να βγούν
    μιά βολτίτσα στην αγορά να μιλήσουν με τον κόσμο ;

    Αφαντοι είναι 4 χρόνια !

  • Απλά μαθηματικά, δεν πρόκειται να τον ψηφίσουν οι διαφωνούντες με τη συμφωνία των Πρεσπών. Μένει ένα 17%. Από αυτούς το 30% είναι καπνιστές, και οι υπόλοιποι αγανακτισμένοι επειδή δεν εφαρμόστηκε πλήρως το μέτρο απαγόρευσης του καπνίσματος. Μισές δουλειές και στους μεν κα στους δε. Αν υπολογίσεις την ανυπαρξία έργου και τη μη κατάργηση του 80% στο νερό, ενώ το είχε υποσχεθεί, με το ζόρι θα τον ψηφίσουν δυό τρείς φίλοι και γνωστοί…

    • Τρεις και ο κούκος νοιάζονται για τη συμφωνία των Πρεσπών είτε μας αρέσει είτε όχι, ο κόσμος θα τον ξαναψηφίσει γιατί βλέπει τους άλλους και τσουτσουριάζει.

      • Θα’θελες σκοπιανοτσολιά αλλά δεν…. Χθεσινή είναι η δημοσκόπηση της public issue! Και εθνομηδενιστής και με μηδενικό έργο πάει πολύ…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.