Το βίντεο με την απόσταξη τσίπουρου στο Μαυροδένδρι Κοζάνης και τη συνάθροιση των μελών της δημοτικής αρχής (Βίντεο)

25 Νοεμβρίου 2018
19:35

 

Το βίντεο με την απόσταξη τσίπουρου στο Μαυροδένδρι Κοζάνης και τη συνάθροιση των μελών της δημοτικής αρχής.

 

Πηγή life-events.gr

11 σχόλια

  • Φτάνει πια με τα πικρόχολα σχόλια δν βαρεθήκατε τι σας πειράζει δλδ τι έκανε πια τόσο που πρέπει να ντρέπεται έλεος, έργα έχει κάνει εσείς είσται αρνητικοί σε όλα κ δν είμαι υποψήφια με το δήμαρχο ούτε τους στηρίζω για να μην πείτε διαφορά μια απλή πολίτης είμαι που βλέπω καθαρά τι έχουν κάνει οι προηγούμενοι κ τι γίνεται τώρα.

    • τρώνε τα λυσιακά τους τα τρολάκια του μαλούτα, ξεχνάνε αυτοί τα ξενύχτια, δεν πειράΖΕΙ Ιωαννίδης ξανά και να σας τσούζει

    • Γιατί αν είναι δεητζης δν δικαιούται να πάει στη γιορτή τσίπουρου? Βρίσκεται πρόβλημα από εκεί που δν υπάρχει τελικά κ όλα αυτά γιατί?

    • Θα τον φάτε ρε τον Δεητζή!!!!! 🙂 🙂
      Πήγε ο άνθρωπος να συνδέσει το καζάνι με το ρεύμα, για να τραβάει καλύτερα το τσίπουρο και το κάνετε και θέμα! Αμάν πια..! Οι φόρμες της ΔΕΗ, επιπλέον, είναι ανθεκτικές και στο τσίπουρο! Τι θέλετε? Να πάθει τίποτα ο άνθρωπος στα καλά καθούμενα?? Ε, ντε! Κοράκια! Θα το φάτε το παλικάρι…!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.