Πτολεμαΐδα: Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα: “Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ” το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου – Ομιλητές Σια Αναγνωστοπούλου και Κώστας Δουζίνας

2 Δεκεμβρίου 2018
22:48

 

Εκδήλωση με θέμα:

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ

Με ομιλητές:

ΣΙΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Καθηγήτρια Παντείου Πανεπιστημίου και Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, και

ΚΩΣΤΑ ΔΟΥΖΙΝΑ

Καθηγητή Νομικής του Πανεπιστημίου Birkbeck του Λονδίνου, Προέδρου του Ινστιτούτου Νίκος Πουλαντζάς και Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ,

Το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου στην Αίθουσα Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Πτολεμαΐδας, στις 7μ.μ., διοργανώνει η ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Π.Ε. Κοζάνης.

Γραφείο Τύπου ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΖΑΝΗΣ

7 σχόλια

  • 02|12|2018 Για «ατμόσφαιρα βούρκου» που καλλιεργείται στην πολιτική ζωή της χώρας από τον ΣΥΡΙΖΑ κάνει λόγο ο πρώην πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέκος Αλαβάνος.
    Σε συνέντευξή του στο «ΒΗΜΑ της Κυριακής» επισημαίνει ότι το πλεονέκτημα της ηθικής υπεροχής της αριστεράς σαπίζει όσο το κυβερνών κόμμα αυτοδιαφημίζεται ως αριστερό.

  • ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο Έξω οι βάσεις του θανάτου Φονιάδες των λαών Αμερικανοι GOW HOME Μερκελ Αυτά οι δήθεν αριστεροί στην αντιπολίτευση και πάρα πολλά ακόμα Σήμερα τι? Τα συμπεράσματα δικά σας!!

  • Μα γιατί δεν γίνεται στην Κοζάνη που έχουμε μεγαλύτερους χώρους; Να τρέχουμε τώρα στην Πτολεμαΐδα ποιος θα μας βάλει τα εισιτήρια!!!!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.