kozan.gr: Σημερινές (9/12) εικόνες από την ανεγειρόμενη Πανεπιστημιούπολη Δ. Μακεδονίας στην ΖΕΠ – Πόσο έχουν προχωρήσει τα έργα (Βίντεο)

9 Δεκεμβρίου 2018
14:59

 

Σημερινές (9/12) εικόνες από την ανεγειρόμενη Πανεπιστημιούπολη Δ. Μακεδονίας στην ΖΕΠ. Πόσο έχουν προχωρήσει τα έργα.

14 σχόλια

  • Μην παραμυθιάζετε τον κόσμο . Με την επικείμενη συγχώνευση στην Πανεπιστημιούπολη μπορούν να στεγαθούν μόνο οι 3 υπάρχουσες πολυτεχνικές σχολές , όταν τα πορίσματα μιλάνε για 8 σχολές στην Κοζάνη . Επίσης τα σχέδια δεν περιλαμβάνουν εστίες !

    Απλά Α Ι Σ Χ Ο Σ !!!

  • Πολλα εργα στην Κοζανη και μπραβο τους ..
    Αραγε ο κΑντιπερειφεριαρχης Κοζανης που θα κατεβει και υποψηφιος δημαρχος Εορδαιας τι θα εχει να πει για ολα αυτα.. ουτε ενα εργο στην Εορδαια και στα χωρια της.. ελπιζω ο λαος της Εορδαιας να τα θυμηθει ολα αυτα!!!

  • Το σωστό είναι τα τμήματα μηχανικών τους πρώην ΤΕΙ να μεταστεγαστούν στις νέες εγκαταστάσεις, διότι έχουν τους πιο πολλούς καθηγητές και τον πιο πολύ εξοπλισμό.

  • Κουίζ: Ποιος μέγας πολιτικός της περιοχής πριν από δέκαπεντε χρόνια τα μάζεψε όλα εκεί στον αρκουδοτοπο ;;; Σας πείραζε να το κάνετε στα Πετρανα να αναπτυχθούν λίγο και αυτοί οι οικισμοί.

    • Βρε κουτά πιο καλά θα ήταν να το χτίσουν σαν τεταρτο όροφο στο νοσοκομείο το Μαματσειο. Να είναι μέσα στην πόλη. Το Μαματσειο αν το δείτε προσεχτικά θα διαπιστώσετε ότι έχει πολλούς ελεύθερους χώρους. Αυλή κήπο στο ψυχιατρείο Παρκιγκ. Γιατί να βγει το πανεπιστήμιο έξω; Δεν χωρούσε στο Μαμάτσειο από πάνω; Ντροπή.

  • Τι κι αν γίνει το πανεπιστήμιο..ο έρωτας για το ΤΕΙ στην Κοζάνη είναι διαχρονικός γιατι κουμάντο κάνουν τα δικά μας παιδιά..έλεος με τη χωριατίλα σας πια, έλεος..

    • Ναι αλλά η χωριάτικα σας στηρίζει κύριε ανώνυμε κ φτάνει πια με την Κοζάνη σας υπάρχουν κ άλλα μέρη κ χωριά που πρέπει να αναπτυχθούν.

  • Πολύ ωραία έτσι στην Ζεπ να γίνει τώρα θα εγκατασταθεί κ το νέο χωριό Ποντοκωμη μης εκεί πάνω οπότε αξίζει να αναπτυχθεί και εκει

    • Όχι μόνο η Ποντοκωμη αλλά και η Ακρινή και ο Κλείτος και η Πτολεμαιδα. Σιγά σιγά όλα θα μετεγκατασταθούν εκεί. Στη ΖΕΠ. Ζέψιμο που θέλετε ρυπαροί πολιτικοί της Κοζανης…

  • Πολύ μπίρι μπιρι Έλεος πια ….παντού τα πανεπιστήμια τα νεοανεγερωμενα γίνονται έξω από την πόλη εμείς θα τα μαζέψουμε μέσα γιατί άραγε .σας ενοχλεί η Ζέπ σας ενοχλούν οι εργατικές κατοικίες η πλατεία η βιβλιοθήκη οι απόκριες οι εκδηλώσεις Ε φτάνει πια βγητε εσεις οι ανώνυμοι για να κάνετε ωραία έργα εκλογές έρχονται ….πρώτα μιλήστε λίγο και με τον κόσμο που ζει στην Ζέπ και τον κόσμο που θα εγκατασταθεί σε λίγο καιρό .μήπως σας ενοχλεί ότι θα χάσετε ρην πρωτιά στα καφέ και γενικά στα ψώνια ενοίκια κλπ.δεν πειράζει ας φάνε και άλλοι …….

  • Είναι ανοησία να μαζεύονται όλα στη ΖΕΠ. Άθλιος τόπος χωρίς φυσικό πράσινο και μέσα στους αέρηδες. Μπορούσε να είναι στο Κουρί η στα Πετρανα. Αλλά φαίνεται εκεί δεν βολεύουν τα οικόπεδα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.