kozan.gr: Απέτυχε να λύσει το γρίφο και δημοσίευσε μια φωτογραφία του – Ο δήμαρχος Κοζάνης συμμετείχε σε ένα “παιχνίδι” που τα τελευταία 24ωρα έχει κατακλύσει το ελληνικό facebook – Βρες το γρίφο

20 Δεκεμβρίου 2018
05:17

 

Απέτυχα να λύσει το γρίφο και δημοσίευσε μια φωτογραφία του – Ο δήμαρχος Κοζάνης συμμετείχε σε ένα “παιχνίδι” που τα τελευταία 24ωρα έχει κατακλύσει το ελληνικό facebook – Βρες το γρίφο”

 

21 σχόλια

  • τι φαιδροτητες ειναι αυτες…καλα τοσοους ακριβωπληρωμενους συμβουλους (κοντευουν να γινουν 10)εχει, γιατι δεν τον προστατευουν. γελανε και οι πετρες με το δημαρχο μας. φαινεται εχει πολυ ελευθερο χρονο αφου ειναι ανυπαρκτος 4,5 χρονια τωρα στο τιμονι του δημου.

  • Πρώτον το παιχνίδι είναι παμπάλαιο. Δεύτερον, ας ασχοληθεί ο Δήμαρχος με την κατάντια της πόλης και από του χρόνου θα έχει άπλετο χρόνο να ασχοληθεί με παιχνίδια στο facebook.

  • Γρίφος: Είναι 7 το πρωί. Κοιμάσαι αντί να βρίσκεσαι στο Δημαρχείο. Ξαφνικά χτυπά η πόρτα και είναι ο δημοτικός υπάλληλος που έπιασε ήδη δουλειά και χρειάζεται το Δήμαρχο στο πόστο του. Στο ψυγείο πολλών οικογενειών δεν υπάρχουν πράγματα στο ψυγείο λόγω ανεργίας επειδή ακριβώς κάποιοι αντί να βρίσκονται στο πόστο τους παίζουν με το Facebook. Τι ανοίγεις πρώτα;; Α) Την πόρτα της εξόδου από το δημαρχιακό θώκο. Β) Τα σόσιαλ μίδια για να δεις αν έχει πια πέραση έπειτα από 5 χρόνια ανύπαρκτου έργου. Γ) Το μυαλό σου για να δεις πως μπορείς να βελτιώσεις τη ζωή εκείνων που σε ψηφίζουν.

  • Αν σε κάτι απέτυχε η δημοτική αρχή κι ο Δήμαρχος είναι να κάνει έστω και ένα έργο δικό του. Στα υπόλοιπα είναι εξόχως επιτυχημένος, ιδίως σε ό,τι αφορά τη διοργάνωση μουσικοχορευτικών εκδηλώσεων στην κεντρική πλατεία της πόλης. Και φυσικά και η απαγόρευση του καπνίσματος.

  • Όταν ο δήμαρχος της πόλης αυτοπροσδιορίζεται , τα λόγια και η κριτική περισσεύουν.
    Κοζάνη, πλέον βρίσκεσαι προ ευθυνών! Και αυτό πρέπει να το καταλάβουμε όλοι μας!

  • Το να τσαλακώνεσσαι δεν είναι άσχημο αρκεί να μπορείς να το υποστηρίξεις. Αλλοιώς επιβεβαιώνεις τη γνώμη που έχει ό άλλος για σενα.

  • Τα νέα για την αύξηση στα διόδια πολυμύλου την είδες δημαρχάρα ή μόνο fb και παιχνίδια, ε;
    Με κάνα σοβαρό πρόβλημα (κάνα αδέσποτο, το 80% )πρόλαβες να ασχολήθείς; μπα, ε;
    Πού χρόνος, τώρα παίζουμε.
    Αντε ρε από δω, που μας δουλεύετε στα μούτρα μας και θαρείτε σας ανεχόμαστε κιόλας.

  • εργολαβοι στο γραψιμο εχετε γινει.. οτι και να κανει σας φταιει.. δεν ακουσα κανεναν σας να λεει για τα οικονομικα και πως ειναι ο δημος πλεον με τους προμηθευτες.. μπορειται να τους ρωτησετε βεβαια.. και πολλα αλλα..αλλα ασχολειστε με μικροτητες και μονο..

    • Για να καταλάβω : τον τιμά αυτή η εικόνα; είναι μπόνους στον προφίλ του;τόσο πολύ έχουν πέσει πια τα στάνταρ των πολιτών που δεν ένοχλήσε αλλά το υπερασπίζεσαι κιόλας; όσο για τα άλλα, άσε , ξέρουμε πολύ καλά τί έχει κάνει. Μα πολύ καλά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.