kozan.gr: Π. Καρακασίδης: “To ψηφοδέλτιο του Γ. Κασαπίδη θα είναι ανανεωμένο αλλά θα υπάρξει μια αναλογία 30% -70% με παλιούς & νέους” – Τι είπε για την περίπτωση του Φ. Κεχαγιά, σε σχέση με το αν τελικά θα συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο Κασαπίδη ή όχι κι από ποιο πόστο, ζήτησε ο τελευταίος από τον πρώτο, να το(ν) βοηθήσει (Βίντεο)

20 Δεκεμβρίου 2018
05:54

 

“To ψηφοδέλτιο του Γ. Κασαπίδη θα είναι ανανεωμένο αλλά θα υπάρξει μια αναλογία 30% -70%, με παλιούς & νέους”, ανέφερε, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό West, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κοζάνης κ. Παντελής Καρακασίδης, με αφορμή τη δυσαρέσκεια πολλών γαλάζιων στελεχών της αυτοδιοίκησης, που προέρχονται από την παλαιά “φρουρά” του συνδυασμού του Γ. Δακή κι αναμένουν, εδώ και καιρό, τις τελικές αποφάσεις του υποψήφιου περιφερειάρχη. Ο κ. Καρακασίδης αναφέρθηκε επίσης και στην περίπτωση του Φ. Κεχαγιά σε σχέση με το αν τελικά θα συμπεριληφθεί στο ψηφοδέλτιο Κασαπίδη ή όχι.

6 σχόλια

  • Κύριε Κασαπίδη:
    Εάν έχεις στο ψηφοδέλτιό σου τον κ. Φώτη Κεχαγιά, ας γνωρίζεις εκ των προτέρων, ότι πάρα πολλοί ψηφοφόροι σου δεν θα ψηφίσουν το ψηφοδέλτιό σου για πολλούς και διαφόρους λόγους.
    Υποθέτουμε ότι αυτό το γνωρίζεις.
    Δεν είναι του καθενός μας προσωπικό το θέμα.
    Είναι πολιτικό.
    Λάβετε την πρόταση αυτή πολύ σοβαρά.
    Θα πρέπει να την κουβεντιάσουμε και προφορικά.
    Καθημερινά ο κόσμος αυτό λέει στις συζητήσεις που κάνουμε.

  • Ο ΚΕΧΑΓΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΣΥΛΛΕΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ.ΓΙΑ ΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ[ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΔΑΚΗ Κ.Τ.Λ.],ΚΑΤΕΒΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΡΥΠΙΔΗ.ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ ΚΑΣΑΠΙΔΗ,ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΦΩΤΗΣ,ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΕΙ ΣΤΟ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΤΟΥ.ΘΕΛΕΙ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ Η ΜΑΧΗ.ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.

  • ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΕΧΑΓΙΆ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ Ο ΚΑΣΑΠΙΔΗΣ
    ΑΣ ΤΟΝ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΤΕ
    ΓΙΩΡΓΟ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.