kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: Αλλαγή στάση και στρατηγικής απέναντι στην ΔΕΗ, από τον Περιφερειάρχη, λόγω Παναγιωτάκη;

20 Δεκεμβρίου 2018
08:03

 

H στήλη είχε αποκαλύψει από τις 6 Δεκεμβρίου, όλο το παρασκήνιο, με την έντονη ενόχληση του Περιφερειάρχη Δ. Μακεδονίας, για το γεγονός ότι ο Πρόεδρος της ΔΕΗ, Μ. Παναγιωτάκης, στην συνέντευξή του, στις 4/12,  στο ΛΚΔΜ,  δεν είχε αναφερθεί καθόλου στη συμβολή του Θ. Καρυπίδη σε σχέση με το σχεδιασμό αξιοποίησης του ΑΗΣ Πτολεμαΐδας, ως κινηματογραφικό στούντιο. Χθες λοιπόν, στη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου, όταν τέθηκε το θέμα με τις δηλώσεις του Πρόεδρου της ΔΕΗ για τη μετεγκατάσταση της Ακρινής, ο Περιφερειάρχης έκανε λόγο για προκλητικότατες δηλώσεις και με τη στάση και το ύφος του γενικότερα, που φάνηκε κι από διάφορους μορφασμούς, έδειξε πως η παρεξήγηση όχι μόνο δεν έχει λυθεί, αλλά ενδεχομένως να επηρεάσει και πολλά ακόμη πράγματα στη συνέχεια.

Η Χύτρα

10 σχόλια

  • Το τραγούδι Θοδωρή είναι αργά για δάκρυα Στέλλα το θυμάσαι? Δυστυχώς είχες τρεις ευκαιρίες μια την ΔΕΗ δεύτερο το θέμα των Σκοπίων και τρίτο το θέμα των διοδίων Δυστυχώς για εμάς και βέβαια και για σένα απετυχες και στα τρία Δυστυχώς!!!

  • Πόσα πράγματα να επηρεάσει στη συνέχεια βρε παιδιά; Μήνες μετράει ο συγκεκριμένος περιφερειάρχης (όχι ότι ο επόμενος θα είναι καλύτερος, δυστυχώς)

  • Ωημέ Παναγιωτάκη τι σου ‘μελε να πάθεις. Αλλαγή στάσης, δύο μήνες ήταν το φθηνό ρεύμα και πάει και αυτό. Τσουτσούριασα!

  • Η στάση του Παναγιωτάκη απέναντι στον Περιφερειάρχη και σε κάθε Περιφερειάρχη που θα εκλεγει θα είναι ακριβώς η ίδια. Εκτός αν υπάρξει άλλη κυβέρνηση και άλλος “Παναγιωτάκης” που στην αρχή θα το παίζει φιλία και στην πορεία όσο η ΔΕΗ θα μειώνει την παρουσία της στην περιοχή τόσο θα μειώνεται και το ενδιαφέρον των στελεχών της αλλά και της κυβέρνησης. Της κάθε κυβέρνησης!Η περιοχή είχε πολλά χρόνια στη διάθεσή της να θέσει όρους και να δημιουργήσει αντίπαλον δέος. Δεν το κανε! Αρκέστηκε στα εκατομμύρια που με άμεσο ή έμμεσο τρόπο άφηνε η ΔΕΗ.Ηταν βέβαιο ότι μια μέρα αυτή η κατάσταση θα τελείωνε. Και τώρα η ΔΕΗ φαίρεται όπως κάθε φεουδάρχης που εξάντλησε το χωράφι και απλά αδιαφορεί.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.