Οδηγίες

0 από 7 βήματα ολοκληρώθηκαν

  1. Αναμειγνύουμε το μέλι με την μπύρα.
  2. Βάζουμε το κρέας, σκεπάζουμε με μία μεμβράνη και αφήνουμε για 24 ώρες στο ψυγείο.
  3. Την επόμενη μέρα τοποθετούμε το κρέας σε γάστρα με αντικολλητικό χαρτί.
  4. Προσθέτουμε το χοντροκομμένο κρεμμύδι, τις πολύχρωμες πιπεριές, αλάτι, πιπέρι, γλυκιά πάπρικα, ρίγανη, την μαρινάδα και ελαιόλαδο.
  5. Καλύπτουμε με αντικολλητικό χαρτί και σκεπάζουμε με το καπάκι.
  6. Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 2,5-3 ώρες.
  7. Σερβίρουμε μαζί με σάλτσα.