Οδηγίες
0 από 7 βήματα ολοκληρώθηκαν
-
Αναμειγνύουμε το μέλι με την μπύρα.
-
Βάζουμε το κρέας, σκεπάζουμε με μία μεμβράνη και αφήνουμε για 24 ώρες στο ψυγείο.
-
Την επόμενη μέρα τοποθετούμε το κρέας σε γάστρα με αντικολλητικό χαρτί.
-
Προσθέτουμε το χοντροκομμένο κρεμμύδι, τις πολύχρωμες πιπεριές, αλάτι, πιπέρι, γλυκιά πάπρικα, ρίγανη, την μαρινάδα και ελαιόλαδο.
-
Καλύπτουμε με αντικολλητικό χαρτί και σκεπάζουμε με το καπάκι.
-
Ψήνουμε στους 200 βαθμούς για 2,5-3 ώρες.
-
Σερβίρουμε μαζί με σάλτσα.
Χοιρινό και μάλιστα κότσι, χωρίς σκόρδο;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Ιεροσυλία…. συμφωνώ