kozan.gr: Χύτρα ειδήσεων: “Kαρφί” του δημοτικού συμβούλου Κοζάνης Λ. Γκούμα, για το δήμαρχο Λευτέρη Ιωαννίδη, με αφορμή το περιστατικό με τον Αν. Γραμματέα του ΣΥΡΙΖΑ Κ. Μιμίκο

23 Δεκεμβρίου 2018
12:10

 

Το περιστατικό που αποκάλυψε χθες η στήλη, με την αντιπαράθεση Ιωαννίδη – Σημανδράκου – στο τελευταίο Δ.Σ. της ΑΝΚΟ – και πρωταγωνιστή τoν Κ. Μιμίκο, εργαζόμενο της εταιρείας κι Αν. Συντονιστή του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης, που όπως επίσης σημειώναμε, σε άλλη ανάρτηση, έχει προκαλέσει δυσαρέσκεια, για τη στάση του πρώτου, ακόμη και σε φιλικά προσκείμενα πρόσωπα του δήμαρχου, που ανήκουν στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ, φαίνεται πως δημιουργεί αλυσιδωτές αντιδράσεις. Σε σημερινή του ανάρτηση, στο προσωπικό του προφίλ στο facebook, ο δημοτικός σύμβουλος της παράταξης “Δημοτική Κίνηση Κοζάνη – Τόπος να Ζεις”,  Λ. Γκούμας, αναφέρει: “Άλλη μια προεκλογική περίοδος ξεκίνησε, με οχι κατ’ ουσίαν πολιτική αντιπαράθεση από κάποιους, παρά με στοχοποίηση προσώπων υπό το άγχος της πολιτικής επιβίωσης. Κρίμα…. πράγματι κρίμα….”. Αν κι ο κ. Γκούμας δεν αναφέρεται σε συγκεκριμένα πρόσωπα και γεγονότα, από τα γραφόμενά του δείχνει να “φωτογραφίζει” το περιστατικό που είναι πρώτο θέμα συζήτησης στην πολιτική “πιάτσα” της πόλης κι αφορά τη στάση του δημάρχου Κοζάνης απέναντι στον εργαζόμενο της ΑΝΚΟ κι Αναπληρωτή Συντονιστή του ΣΥΡΙΖΑ Κοζάνης,  Κ. Μιμίκο.

Η Χύτρα

 

 

21 σχόλια

  • Σωστός ο Λακης περιμενουμε ομως να παρει σαφη θεση και το κομμα τοπικα. Αυτο δεν ξαναγινε. Ο Πασσαλιδης θα κρυφτεί πίσω από την στηριξη ή θα παρει θέση βαζοντας τον καθενα στην θεση του?

  • Επιτελους και ενας ανθρωπος μεσα απο την παραταξη του Ιωαννιδη τα λεει σωστα, μπραβο κ. Γκουμα!
    Τωρα ηρθε η σειρα του κομματος να παρει θεση, για να δουμε… Θα συνεχισει η τοπικη οργανωση του ΣΥΡΙΖΑ να στηριζει τον τωρινο Δημαρχο ή θα παρει τον σωστο δρομο;

  • Ο Λευτέρης είναι σε αμηχανία βλέποντας ότι σιγά σιγά το περιβάλλον του διασπάται. Επίσης είναι γνωστό στην πόλη πως στην προσπάθεια του να φέρει νέους υποψήφιους δεν έχει την αφήσει άτομο για άτομο που να μην έχει προτείνει κάθοδο στις εκλογές.

  • Ο πανικος της επικειμενης εκλογικης ηττας λογω ανυπαρξιας εργου οδηγει σε σπασμωδικες και νευρικες κινησεις. Ξεκινησε απο τον γενικο γραμματεα του Δημου συκοφαντωντας την προηγουμενη δημοτικη αρχη, συνεχιζεται απο το Δημαρχο που οψιμα θυμηθηκε να δημιουργησει θεματα εκει που δεν υπαρχουν και ποιος ξερει που θα καταληξει. Τραγικος κατηφορος

  • Ποιοι νομίζουν οτι ειναι Ιωανιδης , Μπογιοτοπουλος κλπ που προσβάλουν διαχρονικες αρχές , αξίες και πρόσωπα της αριστεράς και γενικότερα. ..! Μη νομίζουν οτι θα εχουν ξανά την υποστήριξη του κόσμου της αριστεράς επειδη προσχώρησαν όψιμα στο ΣΥΡΙΖΑ..!

  • Ο κ.Ιωαννίδης με τέτοιους παληκαρισμους θεωρεί ότι θα πάρει πόντους αφού το έργο της δημοτικής αρχής είναι ανύπαρκτο. Οσο για τον ΣΥΡΙΖΑ ότι εσπειρε θα θερίσει. Αναφορικά με τον κ. Γκούμα πήρε απαντήσεις στην ερώτηση του για κάποιες προσλήψεις η κατάπιε την ερώτηση γιατί ενοχλούσε κάποιους?

  • ΤΕΛΙΚΑ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ Η ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΚΟΖΑΝΗΣ – ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΣ ΤΟΤΕ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΝΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ

  • αρχισαν τα οργανα στη δημοτικη κινηση. οι μισοι δημ. συμβουλοι του δημαρχου ειναι δυσαρεστημενοι με τις επιλογες του

  • μαλωμενοι μεταξυ τους ειναι. ο ενας αντιδημαρχος με τον αλλο κ ολοι με τους πολιτες που ασκουν κρικικη. βλεπουν σε 5 μηνες εκλογικη πανωλεθρια κ τα εχουν χασει

  • Ωρίμασε πια η ιδέα να κατεβάσει ο ΣΥΡΙΖΑ Αριστερό υποψήφιο, οχι απαραίτητα Συριζαιο, που πρωτο μέλημά του, αν κερδηθουν οι εκλογες, θα είναι, η διαφάνεια και η εφαρμογή πολιτικής με κοινωνικές ευαισθησίες. Πραγματα άγνωστα στις μεχρι τώρα δημοτικές αρχές.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.