Εκδήλωση, την Παρασκευή 4/1, από την Αγωνιστική Κίνηση Γυναικών, το Σωματείο Ιδιωτ. Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης και το Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων

31 Δεκεμβρίου 2018
10:45

 

Η Αγωνιστική Κίνηση Γυναικών (μέλος ΟΓΕ), το Σωματείο Ιδιωτ. Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης και το Συνδικάτο Οικοδόμων και Συναφών Επαγγελμάτων σας προσκαλούν στην εκδήλωση που ετοιμάζουν για τους μικρούς μας φίλους, την Παρασκευή 4/1, στις 6μμ στο Μπλιούρειο (1ος όροφος, απέναντι από τον Αγ. Νικόλαο). Στα πλαίσια της κοινωνικής αλληλεγγύης, θα συγκεντρώνεται γραφική και σχολική ύλη για τα προσφυγόπουλα της περιοχής.

Ένα σχόλιο

  • Παραρτήματα του ΚΚΕ -σωματεία σφραγίδες … Μπορεί και να μη συναντήθηκαν καθόλου οι “πρόεδροι ” των σωματείων και να βγήκε μια ανακοίνωση απο κάποιο κομματικό στέλεχος στα γραφεία του κόμματος ..!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.