Απολογισμός δράσης OMAΔΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ Κοζάνης

1 Ιανουαρίου 2019
22:06
Κανένα σχόλιο

 

Η OMAΔΑ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ, η οποία κατά καιρούς αναλαμβάνει δράση στην πόλη της Κοζάνης και τους γύρω οικισμούς για τη στήριξη οικογενειών με μέλη που υποφέρουν από πολύ σοβαρή πάθηση και αυτές αδυνατούν να ανταποκριθούν στις οικονομικές τους υποχρεώσεις, διοργάνωσε  στα τέλη Νοεμβρίου 2018 μουσική εκδήλωση με το μουσικό Γυμνάσιο Σιάτιστας στην αίθουσα του κινηματοθεάτρου «ΦΙΛΙΠΠΟΣ». Πλέον των χιλίων εισιτήρια προπωλήθηκαν χάρη στη θερμή στήριξη πολλών φορέων.

Ευχαριστούμε θερμά τη διεύθυνση του μουσικού Γυμνασίου Σιάτιστας για την ολοπρόθυμη αποδοχής της πρότασής μας να παρουσιάσουν οι μαθητές του ποικίλο μουσικό πρόγραμμα. Ευχαριστούμε τον Δήμο Βοΐου για την κάλυψη δαπανών προς γνωστοποίηση της εκδήλωσης (φυλλάδια, αφίσες). Ευχαριστούμε τον διοικητή της ΔΕΠΣ / Γ΄ Σώματος Στρατού για τη δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας. Ευχαριστούμε τον σύλλογο Οινόης «Χρύσανθος», υπό την αιγίδα του οποίου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση. Ευχαριστούμε τους χορηγούς της εκδήλωσης ΑΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας και ΑΝΚΟ. Τέλος ευχαριστούμε τους συλλόγους της πόλης και της γύρω περιοχής καθώς και τις μονάδες πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης για τη διακίνηση εισιτηρίων.

Το ποσόν των 6.600 €, το οποίο συγκεντρώθηκε, δόθηκε στους κάτωθι:   Α.Μ. (1500 €), Ι. Α. (1500 €), Μ.Κ. (1000 €), Λ.Δ. (1000 €), Α.Γ. (1000 €) και Σ.Κ. (600 €)

Με θερμές ευχαριστίες και ευχές για καλή χρονιά με υγεία και χαρά για την ομάδα των εθελοντών

Βουχάρας Δημήτριος    

Θεοδωρίδου Μαρία

Κικής Βασίλειος

Παπαδημητρίου Απόστολος

Σαπαλίδης Παύλος

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.