Παράπονα αναγνώστη στο kozan.gr για τον αποχιονισμό σε Μικροβαλτο Τρανόβαλτο και Λαζαραδες του δήμου Σερβίων – Βελβεντού

4 Ιανουαρίου 2019
12:44

Θα εκπλαγεί η δημοτική αρχή του Δήμου Σερβίων Βελβεντού αλλά θα την ενημερώσω ότι και τα χωριά των Καμβουνίων ανήκουν σε αυτόν τον δημο. Διότι ουδεις έχει ασχοληθεί με αποχιονισμο σε Μικροβαλτο Τρανοβαλτο Λαζαραδες.  Στην Ελάτη οι ενοχλήσεις του εκεί προέδρου κάτι φέρνουν σαν αποτελεσμα. Οι πρόεδροι των Τρανοβαλτουκαι Μικροβαλτου έχουν μεγάλη ευθύνη ίσως μεγαλύτερη από τον δήμαρχο. Τα χωριά της περιοχής αφέθηκαν στην τύχη τους από την ημέρα του Καλλικράτη. Αλλά εδώ και τέσσερα χρόνια η κατάσταση έφτασε στο απροχώρητο. Να πιάσουν τόπο και τα δημοτικά τέλη που διπλασιαστηκαν πέρσι.!

6 σχόλια

  • Γιατί αγαπητέ αναγνώστη οι πρόεδροι Τρανοβάλτου και Μικροβάλτου έχουν ευθύνες για την κατάσταση με τα χιόνια;
    Τα δύο μηχανήματα των Καμβουνίων που έχουν λεπίδες ( το γκρέιντερ και το φορτηγό) είναι χαλασμένα στο συνεργείο εδώ και χρόνια και ο δήμος δεν φροντίζει για την επισκευή τους.
    Τα τρακτέρ που κάθε χρονιά μισθώνονταν σε κάθε χωριό για τον αποχιονισμό των δρόμων των χωριών και των δρόμων προς τις κτηνοτροφικές μονάδες, φέτος δεν μισθώθηκαν, γιατί οι ιδιοκτήτες των τρακτέρ αρνούνταν να πάνε χωρίς σύμβαση και γιατί τους χρωστάνε από το 2014, 2015, 2016, 2017, τις δαπάνες για τον από τον αποχιονισμό.
    Το μοναδικό μηχάνημα που έχει ο δήμος έρχεται καθυστερημένα γιατί η έκταση του δήμου είναι μεγάλη και δεν επαρκεί ένα μηχάνημα. Και όταν όμως έρχεται καθαρίζει μόνο τον κεντρικό δρόμο.
    Τους εσωτερικούς δρόμους των χωριών και τους δρόμους προς τις σταυλικές εγκαταστάσεις ποιός θα τις καθαρίσει;
    Οι πρόεδροι που λες με παρακαλητά και με υποσχέσεις προσπαθούν να πείσουν τους συγχωριανούς τους τρακτερτζήδες να καθαρίσουν για χάρη του χωριού. Παράλληλα με τα μηχανήματα της περιφέρεια κάνουν ότι καλύτερο μπορούν.
    Ε, όχι να ρίχνουμε στους προέδρους τις ευθύνες μια ανύπαρκτης δημοτικής αρχής!!!
    Είναι άδικο!

    • Έπρεπε οι προεδροι, εφόσον το πρόβλημα είναι μακροχρονιο, να προσφυγουν στο εισαγγελέα γιατί τα μηχανήματα δεν είναι διαθέσιμα.

      • Έτσι ακριβώς. Η αδιαφορία τους είναι πασίγνωστη. Να πάρουν και του; χωριανου; του; και να πάνε σε ένα δημοτικό συμβούλιο να πανε στον δημαρχο

  • Να ευχεσται να μην τύχει καμμία στραβή!!!! Ύστερα θα δείτε τι σημαίνει δήμαρχος και αντιδήμαρχοι!!!!!!!!!!!!. Καλά τα λόγια και ευχολόγια αλλά………..?.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.