Αποχαιρετισμός του Δ.Σ. της Στέγης Παιδιού Κοζάνης «Ο Άγιος Στυλιανός» στο ιδρυτικό μέλος και επίτιμη πρόεδρο κ. Άννα Καραγκούνη

5 Ιανουαρίου 2019
10:46
Κανένα σχόλιο

«Ὡς ἄνθος μαραίνεται, καὶ ὡς ὄναρ παρέρχεται, καὶ διαλύεται πᾶς ἄνθρωπος.»

Το Σωματείο της Στέγης Παιδιού Κοζάνης «Ο Άγιος Στυλιανός» σήμερα αποχαιρετά την αείμνηστη πρόεδρο και ιδρυτικό μέλος του, κ.Άννα Καραγκούνη. Η κ.Καραγκούνη υπήρξε μία ακούραστη διάκονος, μια συμπαραστέκουσα μητέρα για εκείνους που τη στερήθηκαν και κατά κοινή ομολογία μια προσωπικότητα ορόσημο για την κοινωνία της Κοζάνης. Για πολλές δεκαετίες εργάστηκε ασίγαστα όχι μόνο για την μόρφωση και προστασία της νεολαίας της Κοζάνης και της ευρύτερης περιοχής, αλλά και για τη στήριξη πολλών συνανθρώπων μας που βρέθηκαν σε ανάγκη.

Πάντα δυναμική, χαμογελαστή και ταγμένη στο καθήκον, αφήσε μία τεράστια παρακαταθήκη στον τομέα της κοινωνικής προσφοράς της πόλης. Το έργο της, θεάρεστο και με ουσιαστικό πνευματικό  περιεχόμενο, είναι η πιο σημαντική κληρονομιά που αφήνει σε όλους όσοι βρέθηκαν, συνεργάστηκαν και πήραν λίγο από τη θέρμη της εν Χριστώ αγάπης της.

Ελάχιστο αντίδωρο στην αποδημούσα η ταπεινή μας παράκληση:  «Μετὰ τῶν Ἁγίων ἀνάπαυσον, Χριστέ, τὴν ψυχὴν τῆς δούλης σου…καὶ κατάταξον αὐτήν ἐν Παραδείσῳ»

Αἰωνία σου ἡ μνήμη, ἀξιομακάριστη καὶ ἀείμνηστη ἀδελφή ἡμῶν.

Το Δ.Σ. του Σωματείου της Στέγης Παιδιού Κοζάνης, αντί στεφάνων επιπλέον αποφασίζει την οικονομική συνδρομή για την δωρεάν συμμετοχή δύο άπορων παιδιών στις παιδικές κατασκήνωσεις του Σωματείου στον Πτελεό Μαγνησίας.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.