Άγρια άλογα αψηφούν τον χιονιά στα ορεινά της Σαμαρίνας – Τα ζώα δεν φαίνεται να πτοούνται από τη σφοδρή κακοκαιρία που πλήττει τον Σμόλικα

5 Ιανουαρίου 2019
23:17
Κανένα σχόλιο

 

Η κακοκαιρία «Σοφία» που πλήττει τις τελευταίες ημέρες τη χώρα, έχει προκαλέσει σφοδρή χιονόπτωση σε πολλές ορεινές περιοχές της Ελλάδας.

Οι χαμηλές θερμοκρασίες – σε ορισμένες περιπτώσεις αρκετά κάτω από το μηδέν – σε συνδυασμό με τους θυελλώδεις ανέμους, έχουν προξενήσει πλήθος προβλημάτων στον αστικό ιστό αρκετών περιοχών, με τα χιόνια να φτάνουν ακόμα και μέχρι τη θάλασσα.

Παρ’ όλα αυτά, η άγρια πανίδα της χώρας φαίνεται να μην πτοείται από την κακοκαιρία, όπως φαίνεται άλλωστε και από τις εικόνες αυτών των άγριων αλόγων, στα ορεινά της Σαμαρίνας.

Η Σαμαρίνα είναι ονομαστό χωριό της Βόρειας Πίνδου, στα σύνορα της δυτικής Μακεδονίας και της ηπείρου.

Χτισμένη σε υψόμετρο 1.450 μέτρων στις βορειοανατολικές πλαγιές του όρους Σμόλικα, η Σαμαρίνα βρίσκεται ανάμεσα σε πυκνά δάση πεύκου, οξιάς, πυξαριού και ρόμπολου.

 

Δείτε περισσότερα εδώ…

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.