Παράπονα αναγνώστριας από την Σκήτη για το δήμο Κοζάνης

9 Ιανουαρίου 2019
08:36

 

Καλημέρα, θα ήθελα να σας ενημερώσω για την αντιμετώπιση μας από τον δήμο σχετικά με τις επανειλημμένες εκκλήσεις μας εδώ και μέρες για να μας καθαρίσουν τον δρόμο ή να μας ρίξουν λίγο αλάτι προκειμένου να έχουμε την δυνατότητα να μετακινηθούμε, αλλά αδιαφορούν. Από την Σκήτη-Κοζανης.

5 σχόλια

  • Ποιός Δήμος, ο Δήμος όπως αποδείχθηκε είναι μόνο για καμιά συναυλία, άντε και κανένα αθλητικό παιχνίδι. Στα σοβαρά προβλήματα μετακίνησης στις τοπικές κοινότητες είναι άφαντος! Λίγο καθάρισμα στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, και οι γύρω γειτονιές παγοδρόμιο.

  • Εμείς στις γειτονιές της Κοζάνης πάντως αναγκαστικά μάθαμε πατιναζ… Ευχαριστούμε το δήμο για τα αναγκαστικά μαθήματα!! Με τι μάννα μου όμως τι γίνεται;

  • Πρεπει κι οι προεδροι των χωριων κατι να κανουν. Οχι μονο πεσε πιτα να σε φαω. Γιατι πληρωνονται; ας οργανωνονταν με τα τρακτερ και τους ανδρες του χωριου να προσφερουν μια υπηρεσια στους συνχωριανους τους αφου βλεπουν πως τρεχουν και δεν προλαβαινουν τα συνεργεια του δημου. Οσο για τους αντιπολιτευομενους τους ειδαμεν κι εκεινους τι εκαναν. Δεν ξεχνουμε. Μια απ τα ιδια και σε εποχες εκτος κρισης με πολυ περισσοτερο προσωπικο και χρηματα.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.