Στην Κοζάνη στις 26 Ιανουαρίου ο Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας & Ανάπτυξης Στ. Πιτσιόρλας – Κυβέρνηση και Περιφέρεια πατάσσουν το παρεμπόριο

9 Ιανουαρίου 2019
13:34

Την επιχειρηματική συνέργεια μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και του Συντονιστικού Κέντρου Αντιμετώπισης Παρεμπορίου (ΣΥΚΕΑΑΠ) για την καταπολέμηση του φαινομένου της παράνομης διακίνησης προϊόντων και την προστασία της υγιούς επιχειρηματικότητας θα επισφραγίσει η υπογραφή κοινής απόφασης μεταξύ του Περιφερειάρχη Θεόδωρου Καρυπίδη και του Γενικού Γραμματέα Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή Δημήτρη Αυλωνίτη.

Η υπογραφή της κοινής απόφασης θα γίνει στις 26 Ιανουαρίου 2018 στην Κοζάνη, παρουσία και του Αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Στέργιου Πιτσιόρλα.

Κατά την επίσκεψή τους στην περιοχή μας, ο Υπουργός κ. Πιτσιόρλας και ο Γ.Γ. κ. Αυλωνίτης θα παραστούν και στις εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια του Επιμελητηρίου Κοζάνης, μετά από πρόσκληση του Περιφερειάρχη Θεόδωρου Καρυπίδη.

Μέσα από την συγκεκριμένη επιχειρηματική συνεργασία, η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας επιδιώκει να θωρακίσει τις εμπορικές δραστηριότητες της περιοχής και να προστατέψει τις επιχειρήσεις από τα προβλήματα του παρεμπορίου, συμβάλλοντας στην υγιή λειτουργία τους και στην ανόρθωση της τοπικής οικονομίας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

3 σχόλια

  • Ας ελπίσουμε πως Θα παταχθεί και το φαινόμενο εργαζόμενοι του δημοσίου να κάνουν και δεύτερη αδήλωτη εργασία.

  • Καμαρωσε ακομα λιγο….μετα? τηλεθεαση 0,00001 και οργισμενος επαναστατης εκ του ασφαλους.Παντως δεν μπορεις να πεις,εζησες πραγματα που ουτε στα καλλυτερα σου ονειρα θα μπορουσαν να συμβουν

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.