kozan.gr: Κοζάνη: Ώρα 18:30: “Kόλλησαν” πολλά αυτοκίνητα στην ανηφόρα κοντά στη συμβολή των οδών Παύλου Μελά και Μοναστηρίου – Κατά χρονικά διαστήματα, μεγάλες “ουρές” (Βίντεο)

9 Ιανουαρίου 2019
19:12

 

“Kόλλησαν” πολλά αυτοκίνητα στην ανηφόρα κοντά στη συμβολή των οδών Παύλου Μελά και Μοναστηρίου – Κατά χρονικά διαστήματα, μεγάλες “ουρές”. Δείτε το βίντεο του kozan.gr:

7 σχόλια

  • Ποιος δημος ρε φιλε.. ξερεις τι εγινε;; που βγηκε ο αλλος.χωρις λαστιχα και σπρωχναμε για να ξεκινησει;; δεν ξέρουμε τι μας γινεται τελικα..με τοσο χιονι χωρις λαστιχαααα

    • Δημοτική αστυνομία η τροχαία πρέπει να εφαρμόζουν το νόμο
      Δεν έχεις χειμωνιατικα λάστιχα και αλυσίδες στο φορμπαγκαζ 1700 πρόστιμο αφαίρεση πινακίδες και δίπλωμα για 6 μήνες

  • Μπροστά μου πήγαινε μια και όσο ανεβαιναμε έκοβε το . Μας βγήκε η ψυχή μέχρι να βγάλουμε την ανηφόρα…. Πάντως τώρα φαίνεται ξεκάθαρα πόσο λάθος ήταν να μικρύνει η οδός στο νοσοκομείο απο νησίδα! Ένας να κολλήσει χιόνι -ζημιά την βαψαμε όλοι και κυρίως το εκαβ!!!

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.