kozan.gr: Κοζάνη: Δείπνο για Νικήτα Κακλαμάνη – το βράδυ της Παρασκευής – με τοπικά στελέχη της ΝΔ, πολιτευτές κι υποψήφιους δημάρχους (Φωτογραφίες)

11 Ιανουαρίου 2019
22:18

 

Στην Κοζάνη βρίσκεται από το βράδυ της Παρασκευής ο Βουλευτής Α’ Αθηνών της Ν.Δ., Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και πρώην Υπουργός, Νικήτας Κακλαμάνης, ο οποίος θα είναι ο κύριος ομιλητής  στην Ετήσια Χοροεσπερίδα και στην εκδήλωση Κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας, της ΝΟΔΕ Κοζάνης, που θα διεξαχθεί το ΣΑΒΒΑΤΟ 12 Ιανουαρίου 2019 & ώρα 8:30μ.μ., στo Music Hall «ΠΟΛΙΤΕΙΑ» (5ο χλμ. Π.Ε.Ο. Κοζάνης – Πτολεμαΐδας, περιοχή Κοίλων). Ο κ. Κακλαμάνης συνέφαγε  με τοπικά στελέχη της ΝΔ, πολιτευτές κι υποψήφιους δημάρχους, συζητώντας τις πολιτικές εξελίξεις, αλλά και τα αυτοδιοικητικά της περιοχής.

kozan.gr

 

17 σχόλια

  • Φτάνει πια !!! Νέα πρόσωπα !!! Κουράστηκα η κοινωνία από τα παλιά στελέχη !!! Βαρεθήκαμε να βλέπουμε συγκεκριμένα πρόσωπα 2 και 3 φορές συνέχεια υποψήφιους βουλευτές !!! Κυριάκο ανανέωση , τώρα !!! Για μία νέα αρχή !!!

    • Υπομονή. Οι υποψήφιοι θα είναι 8, τους 6 τους ξέρουμε από το 2015 και δεν μπορεί να τους κουνήσει κανένας, (είναι δεμένοι με γερό δαχτυλίδι), για τις υπόλοιπες 2 θέσεις «σφάζονται», οι 3 γνωστοί μόνιμοι «Πολιτευτές», συν δυο από Πτολεμαΐδα ορμώμενοι, που θεωρούν σίγουρη την συμμετοχή τους, συν ένας «σπιτόγαμπρος», συν το «ορφανό». Όλοι αυτοί αγαπημένοι σήμερα για το καλό του κόμματος, και της Πατρίδας βεβαίως βεβαίως, ανιδιοτελώς περιμένουν το σάλπισμα του «πρίγκιπα».
      Όλα αυτά μέχρι την ημέρα που θα αγγελθεί το προσκλητήριο των «σωτήρων του έθνους», από την επομένη όρε γλέντια από τους «κομμένους» .

  • Ειναι τοσο λαθος αυτο το κομα εχει επιλεξει τους υποψηφιους χωρις να ανακονωνει αλλα συνομηλει με ολους για να μην ειναι απεναντι. Οι εκλεκτοι, τσιαρτσιωνης, πλακεντας, κοσμιδης, σπυριδου. Ολοι οι αλλοι ειστε κοροιδαρες

  • ΑΥΤΟΊ ΤΟΝ ΕΦΑΓΑΝ ΤΟ ΓΚΟΒΕΔΑΡΟ, ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ Κ ΣΙΑ. ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ; ΜΙΧΑΗΛΙΔΗ ΚΑΙ ΤΣΙΑΡΤΣΙΩΝΗ ΚΑΙ ΚΕΧΑΓΙΑ; ΣΙΓΟΥΡΗ ΗΤΤΑ. ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ.ΑΚΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ; ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.

  • Ρε το κατανα τσουπ τσουπ τα κατάφερε. Καλα ο Μιχαηλίδης ο κατα συμφέρον δεξιός αυτός που πούλησε πόσες φορές το κόμμα.Δώσε στήριξη στον Ιωαννίδη να τους τρελανεις όλους

    • Έχεις ΛΑΘΟΣ. Αν ερευνούσες θα μάθαινες, αλλά δεν το θέλεις, γιατί δεν θέλεις τον Μιχαηλίδη. Δηλαδή δις εξαμαρτείν !

  • Βάλτε στο Δήμο φρέσκο πρόσωπο.Τι δεν καταλαβαίνετε; Αυτοί οι παλιοί δεν περπατάνε.Θα βγει ο Ιωαννίδης πανηγυρικά.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.