kozan.gr: Την Τρίτη 15/1 η απόφαση της ΝΔ για το ποιο πρόσωπο, μεταξύ Τσιαρτσιώνη – Μιχαηλίδη, θα στηρίξει στο δήμο Κοζάνης

12 Ιανουαρίου 2019
14:18
Την Τρίτη 15/1 θα ανακοινωθεί η απόφαση της ΝΔ για το ποιο πρόσωπο, μεταξύ Τσιαρτσιώνη – Μιχαηλίδη, θα στηρίξει στο δήμο Κοζάνης. Η ανακοίνωση θα γίνει μέσω της ΝΟΔΕ Κοζάνης. Αυτό ανέφερε, πριν από λίγο, στο πλαίσιο της συνέντευξης τύπου, από την Κοζάνη, ο ο Βουλευτής Α’ Αθηνών της Ν.Δ.,  Αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και πρώην Υπουργός Νικήτας Κακλαμάνης.
kozan.gr

33 σχόλια

  • Αφού και οι δυό είναι δικοί σας γιατί πρέπει να πείτε στους οπαδούς του κόματός σας τι πρέπει να φηφίσουν. Ξέρετε εσείς (στην Αθήνα) καλύτερα από τους Κοζανίτες;
    Θρίαμβος στυγνής κοματοκρατίας!

    Γιατί δε ζητάτε δημοψήφισμα για το Σκοπιανό ; Γιατί; Είστε ένας γαλάζιος ΣΥΡΙΖΑ. Συμμερίζεστε τις ίδιες βασικές αξίες.

  • Μόνο Κυριάκος Αυτός ήταν που πρώτος κινήθηκε και ζήτησε τη στήριξη .Για ποιο καινούργιο μιλάμε ; Καλός ο Νικος αλλά το 90 έβαλε για δήμαρχος 2019 έχουμε Ανανέωση ???

  • Φίλε Τσιαρτσιωνη εάν βάλεις υποψηφιότητα κ δεν εκλεγείς θα σάι ο πρώτος που την άλλη μέρα θα την κάνεις Σιγά μη κάτσει να κάνει αντιπολίτευση στο δήμο ένας πρώην υπουργός Κάνε τόπο κάνε τόπο

  • Υπήρξαμε χρόνια υπιστικτες του Νίκου Τσιαρτσιωνη Γιατί δε σέβεται ορισμένα πράγματα γιατί δεν αφήνει πιο νέους ανθρώπους και προσπαθεί να κάνει ζημιά Γιατί ζημιά θα κάνει και να το θυμηθείτε

  • Αχχχχ θα χαθεί ο δήμος και χαμπάρι δε θα παρετε εκεί στη ΝΔ Ποιο Τσιαρτσιωνη ρε είχε την ευκαιρία πριν 30 χρόνια κ την έχασε

  • Φερθείτε έξυπνα εκεί στη ΝΔ ΠΡιν δύο μήνες ο μπαρμπα Νίκος Απαξιωνε το δήμο κι έλεγε δε κάνω πισωγυρισμα κι έδινε ευχές στον Μιχαηλίδη Ας πάει με τον Τσιτουριδη αυτό το ξεχάσατε;

  • Τσιαρτσιώνη θα στηρίξει(ως βαθιά συντηρητικό κόμμα) και θ΄αφήσει στον αέρα τον Μιχαηλίδη. Και οι δυο τους υστερούν στο διαμέτρημα για το νομό μας του Φώτη Κεχαγιά. Ακολούθως ο Μιχαηλίδης καλό είναι να συστρατευτεί με Κεχαγιά στο ψηφοδέλτιό του. Γνωρίζονται χρόνια και απ΄τον αθλητισμό και θα έχουν εξαιρετική συνεργασία.

    • Eίπαμε,ο Κεχαγιάς κατεβαίνει ανεξάρτητος.Όπως και με Καρυπίδη το 2014. Μπορεί να ανήκει στο χώρο αλλά τεμενάδες δεν κάνει.

  • Κι απο που κι ως που νέος ο κυριακος..! Και στην ηλικία αλλα και στις ιδέες παλιός ειναι. Όσο για τον Τσιαρτσιώνη αυτος κι ανειναι ξεοερασμενος..!

  • Μόνο ο Χάρης έπρεπε να είναι υποψήφιος γιατί εκτός την ηλικία του είναι αγωνιστής σοβαρός μορφωμένος με νέες ιδέες.αλά αυτό είναι το σαράκι αυτής της παράταξης δίνει βήμα σε όλους τους διαγραφεντες τους αλεξιπτωτιστές τούς τυχοδιώκτες και τούς πρώην. λυπάμαι πραγματικά παρα πολύ…

      • Ο εγωισμός των άλλων .και τη να έκανε ο Χάρης? να έβαζε και αυτός και να παίζουν τα κοκόρια? Αλά το μόνο αρνητικό που έχει ο Χάρης είναι ότι είναι χαμηλών τόνων. Εδώ που τα λέμε θέλει και θράσος κάτι το οποίο έχουν αρκετό οι άλλοι.

        • Και ποιός είναι ο Χάρης;Γιατί μας κούρασε πολύ. Τί έχει να μας επιδείξει; Μόνο τζάκι κοζανίτικο είναι τίποτε άλλο. Για σοβαρευτείτε λίγο.

  • Ο εγωισμός των άλλων .και τη να έκανε ο Χάρης? να έβαζε και αυτός και να παίζουν τα κοκόρια? Αλά το μόνο αρνητικό που έχει ο Χάρης είναι ότι είναι χαμηλών τόνων. Εδώ που τα λέμε θέλει και θράσος κάτι το οποίο έχουν αρκετό οι άλλοι.

  • Χωρίς το Χάρη που εσύ απαξιώνεις δε θα δούμε ούτε δεύτερο γύρο.Χαίρει εκτίμησης από τους αντιπάλους και εμείς στη ΝΔ τον απαξιώνουμε.Ο Χάρης και η εν γένει στάση του θα ορίσει το νικητή.Είναι κρίμα και άδικη η συμπεριφορά του κόμματος σε αυτόν.

    • πείτε μας ρε παιδιά να μάθουμε και εμείς τι έκανε το κόμμα στο Χάρη? ή τί έκανε ο Χάρης για το κόμμα και έχει απαιτήσεις απ΄ αυτό?

  • Δυστυχώς για ακόμα μια φορά η παράταξη της ΝΔ και οι υποψήφιοι της με τα καμώματα τους θα χαρίσουν τον Δήμο Κοζάνης και αυτό γιατί κανείς από τους τρεις τους δεν θα είναι στο δεύτερο γύρο. Και αν οι φιλοδοξίες τους φτάνουν στο να είναι αντιδήμαρχοι ή πρόεδροι σε μια δημοτική επιχείρηση λόγω Κλεισθενη ήμαστε άξιοι της τύχης μας και έχουμε ότι μας αξίζει και τίποτε περισσότερο!

    • Ήρθε και κατάλαβε ότι δε τραβάει. Ποιος Τσιαρτσιώνης ρε σεις που περιμένει από το κόμμα να του βρει υποψηφίους Ούτε δύο δε μπορεί να βρει μόνος όλοι του γύρισαν την πλάτη

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.