Χύτρα Ειδήσεων: Παρασύρθηκε ο δήμαρχος Βοΐου Δ. Λαμπρόπουλος…

13 Φεβρουαρίου 2017
09:19

Αίσθηση, αλλά και πολλά ερωτηματικά, προκάλεσε ο – κατά τα άλλα – χειμαρρώδης λόγος του δημάρχου Βοΐου, στην χθεσινή κοπή πίτας της ΔΗΜ.Τ.Ο ΝΔ Βοΐου. Περισσότερο κομματικός από ποτέ, ο Δημήτρης Λαμπρόπουλος, ξάφνιασε (αρνητικά) ακόμη και δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού του, ειδικά όταν ανέφερε: ¨Μη φοβάστε διότι η ΝΔ είναι εδώ, είμαστε εδώ όλοι. Δε μας φοβίζει τίποτε, ούτε ΣΥΡΙΖΑ, ούτε κανένας άλλος”. Παρασυρόμενος προφανώς, από το κλίμα της χθεσινής κομματικής εκδήλωσης, ξέχασε ότι είναι δήμαρχος και εμφανίστηκε ως κομματικό στέλεχος, σε αποστολή, έτοιμο να προπαγανδίσει υπέρ της ΝΔ.

Η Χύτρα

5 σχόλια

  • Δήμαρχο σαν τον κ Λαμπρόπουλο δυστυχώς δεν θα ξαναδούμε στην περιοχή μας . Είχατε συνηθίσει στους επαγγελματίες πολιτικούς που σαν κύριο μέλημα είχαν να χορτάσουν αυτοί και οι οικείοι τους . Δεν πειράζει όμως θα συνηθίσετε γιατί ο περισσότερος κόσμος επαψε να πιστεύει τους αυλικούς και την επομένη φορά πάλι μη πολιτικάντη θα βγάλουμε στο Βοιό

    • ΓΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΡΟΚΟΨΟΥΜΕ. ΤΕΛΙΚΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ… ΟΧΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ…
      ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ,,, ΚΑΛΟΙ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ… ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.