Σύλλογος αλληλεγγύης συνταξιούχων Παράρτημα Κοζάνης: Καλούμε τη δημοτική αρχή να αξιοποιήσει τα μητρώα που διαθέτει για τον αποχιονισμό των σπιτιών ηλικιωμένων

15 Ιανουαρίου 2019
11:47
Κανένα σχόλιο

Τις τελευταίες μέρες λόγω των έντονων καιρικών φαινομένων και της αντεργατικής -αντιλαικής πολιτικής που εφαρμόστηκε τα τελευταία χρόνια από όλες τις κυβερνήσεις και τους εκλεγμένους στην τοπική διοίκηση, παρουσιάστηκαν έντονα προβλήματα στον αποχιονισμό της πόλης με σοβαρές συνέπειες κυρίως για τους ηλικιωμένους (πτώσεις, κατάγματα κ.α.) οι οποίοι είναι τα μεγαλύτερα θύματα της κατάστασης.

Στα πλαίσια αυτά καλούμε την Δημοτική αρχή να αξιοποιήσει τα μητρώα που διαθέτει π.χ από το Βοήθεια στο Σπίτι, ώστε να δοθεί προτεραιότητα στον αποχιονισμό για αυτά τα σπίτια των ηλικιωμένων που χρήζουν βοήθειας και ετοιμότητας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

Κοζάνη 15/1/2018

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.