Θα παραμείνουν κλειστά, αύριο Τετάρτη 16 Ιανουαρίου , τα σχολεία του Δήμου Γρεβενών

15 Ιανουαρίου 2019
12:57

Με απόφαση του Δημάρχου Γρεβενών κ. Γιώργου Δασταμάνη, ανακοινώνεται ότι αύριο Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019, τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Δήμου Γρεβενών θα παραμείνουν κλειστά λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή.

Το σχολείο δεύτερης ευκαιρίας του Γενικού Καταστήματος Κράτησης Γρεβενών, θα λειτουργήσει κανονικά.

 

Το Κέντρο Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Αθλητισμού του Δήμου Γρεβενών σας ανακοινώνει ότι ο Α΄ Παιδικός Σταθμός και ο Β΄ Βρεφονηπιακός Σταθμός του Δήμου Γρεβενών, την Τετάρτη 16 Ιανουαρίου 2019, θα λειτουργήσουν από τις 9:00 π.μ..

4 σχόλια

  • Απαράδεκτοι στην Κοζανη στο σχολείο μας γεματο παγο δεν μπορουσες να περπατήσεις δημαρχε κηνδινεύουμε εξαιτιας σου

  • Επειδή η λογική περισσεύει σ’ αυτό τον τόπο και ειδικά σ’ αυτή την πόλη (Κοζάνη), ας μας εξηγήσουν οι υπεύθυνοι, πως γίνεται να επιτρέπουμε και να περιμένουμε από τους μαθητές και τους διδάσκοντες να πηγαίνουν και να έρχονται από το σχολείο τους περπατώντας μέσα στους δρόμους, ανάμεσα από τα αυτοκίνητα και σε συνθήκες ολισθηρότητας (αφού τα πεζοδρόμια έχουν 30 πόντους πάγο και είναι αδύνατη η προσπέλαση σ’ αυτά). Αν αυτή η κατάσταση θεωρείται λογική, μήπως τα πεζοδρόμια δεν χρειάζονται στην πόλη μας και καλύτερα να κυκλοφοούμε αυτοκίντα και πεζοί σε μεγάλους αυτοκινητόδρομους με άπλα για όλους? Υπάρχει και σχετική γλύστρα από τον πάγο, οπότε οι μετακινήσεις μας θα γίνονται στο φτερό!

  • Στην κοζανη Σήμερα το πρωί έστειλα τα παιδιά σχολείο και τώρα από τον πάγο (Που δεν ανέλαβε να καθαρίσει ο κ.δημαρχος)τα παιδιά συγκεκριμένα ο μικρός έπεσε εγώ θα τον πηγαινω στα νοσοκομεία οχι ο κ δήμαρχος
    Τουλάχιστον καθάρισε τους δρόμους από τα σχολεία γλιστράει κάτω άμα καταλαβαίνεις

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.