Συνάντηση για το Έργο «Γεωπύλη Πολιτισμικής Εγνατίας – Υπηρεσίες Προώθησης του Πολιτισμού και Τουρισμού των Περιφερειών που διασχίζει η Εγνατία οδός»

9 Δεκεμβρίου 2016
14:25
Κανένα σχόλιο

Σε κλίμα δημιουργικής συνεργασίας μεταξύ στελεχών της εταιρίας «Εγνατία Οδός ΑΕ» και της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 8 Δεκεμβρίου 2016 στα γραφεία της εταιρείας η συνάντηση για το Έργο «Γεωπύλη Πολιτισμικής Εγνατίας -Υπηρεσίες Προώθησης του Πολιτισμού και Τουρισμού των Περιφερειών που διασχίζει η Εγνατία οδός».

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού–Πολιτισμού–Παιδείας της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας κ. Ζυμπίδης Θεοφύλακτος, o Μυλωνάς Δημήτρης στέλεχος της Δ/νσης διά Βίου Μάθησης, Απασχόλησης, Εμπορίου και Τουρισμού της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, ο κ. Κάγκας Μιχαήλ Ειδικός Σύμβουλος Περιφερειακής Ενότητας Φλώρινας και από την εταιρία «Εγνατία Οδός ΑΕ» η κα. Καλφακάκου Γλυκερία Δ/νουσα Σύμβουλος, η κα. Παυλούδη Μυρτώ Αντιπρόεδρος, ο κ. Ιατρόπουλος Θανάσης Δ/ντης Ανάπτυξης Έργων, Συστημάτων & Εμπορικής Πολιτικής, ο κ. Μαραβάς Αλέξης Δ/ντης Προγραμματισμού & Παρακολούθησης Έργων, η κα. Μαυρίδου Όλγα Τμηματάρχης Γεωπύλης-GIS, ο κ. Ντούφας Δημήτρης Διαχειριστής Συστήματος, η κα. Τοπαλίδου Γεωργία Τεχνικός GIS, η κα. Μπουντίνα Όλγα Τμηματάρχης Δημοσίων Σχέσεων- Υποδοχής Πολιτών & Γραφείο Υποστήριξης Κοινοβουλευτικού Ελέγχου.

Κατά τη δίωρη συνάντηση έγινε ενημέρωση από τον Αντιπεριφερειάρχη για το γενικό στρατηγικό στόχο του Υπουργείου Τουρισμού που είναι η προώθηση του ελληνικού τουρισμού μέσω της συμβολής νέων τεχνολογιών. Η «Εγνατία οδός ΑΕ» με το ολοκληρωμένο σύγχρονο σύστημα γεωπληροφορικής «Γεωπύλη – Εγνατία Οδός ΑΕ», μπορεί αξιόπιστα να συμβάλει στην υλοποίηση του έργου «Γεωπύλη Πολιτισμικής Εγνατίας» με την εμπλοκή και των υπόλοιπων Περιφερειών που διασχίζει ο αυτοκινητόδρομος εξαιτίας του οποίου ενισχύθηκε ο τουρισμός σε όλες τις Περιφέρειες.

Ακολούθησε από το αρμόδιο προσωπικό του Τμήματος Γεωπύλη-GIS της «Εγνατία Οδός ΑΕ», παρουσίαση πιλοτικής εφαρμογής της Γεωπύλης σε κινητές συσκευές, μέσω διαδικτύου, που υλοποιήθηκε ειδικά για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας με σχετικές διαδραστικές πληροφορίες που ίδια διέθεσε για το σκοπό αυτό.

Με πρωτοπόρο τον Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας και το αρμόδιο τεχνικό προσωπικό της «Εγνατία Οδός ΑΕ» θα ακολουθήσουν νέες συναντήσεις με αρμόδια στελέχη και των υπόλοιπων Περιφερειών που διασχίζει η Εγνατία οδός για την προώθηση της υλοποίησης του έργου «Γεωπύλη Πολιτισμικής Εγνατίας».

Με την παράκληση να δημοσιευθεί/μεταδοθεί

Από το Γραφείο Δημοσίων Σχέσεων

Το παρόν Δελτίο Τύπου, μπορείτε να το βρείτε ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα της ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε., www.egnatia.eu στην ενότητα ΝΕΑ/ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.