kozan.gr: Περιφερειακό Συμβούλιο Δ. Μακεδονίας: Με πολλές απουσίες κι αποχωρήσεις εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία, με ονομαστική ψηφοφορία, η έκδοση ψηφίσματος κατά της ψήφισης από τη Βουλή της Συμφωνίας των Πρεσπών – 16 ναι, 5 όχι και 4 λευκά – Ποιοι ψήφισαν τι, ποιοι αποχώρησαν – Ακούστε το περιεχόμενο του ψηφίσματος (Βίντεο)

18 Ιανουαρίου 2019
19:56

 

Με πολλές απουσίες  κι αποχωρήσεις εγκρίθηκε κατά πλειοψηφία, από το Περιφερειακό Συμβούλιο, με ονομαστική ψηφοφορία, η έκδοση ψηφίσματος (πρόταση του Γ. Δακή),  κατά της ψήφισης από τη Βουλή, της Συμφωνίας των Πρεσπών. Με 16 ναι, 5 όχι, 4 λευκά και πολλές απουσίες εγκρίθηκε η έκδοση ψηφίσματος. Δείτε όλη την ψηφοφορία:

Το ψήφισμα, πρόταση του Γ. Δακή, που τελικά εγκρίθηκε:

“Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι επικίνδυνη κι εθνικά επιζήμια. Απαιτούμε από τα πολιτικά κόμματα και κάθε βουλευτή ξεχωριστά να την καταψηφίσουν, ειδικότερα οι βουλευτές της Δ. Μακεδονίας. Το λόγο για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα θα πρέπει να έχει ο Ελληνικός λαός. Η ιστορικότητα, η ελληνικότητα και η μοναδικότητα της Μακεδονίας μας είναι αδιαπραγμάτευτη και στο μέλλον”.

Το παραπάνω ψήφισμα θα κοινοποιηθεί και στους Βουλευτές της Δ. Μακεδονίας

16 σχόλια

  • Hλία Κατανα λευκο έ; Και μας ελεγες ότι στις Πρεσπες πηγες μονο για να παραδωσεις ενα ψηφισμα που ηταν κατα της Συμφωνιας και τιποτα αλλο δε σημαινε εκει η παρουσια σου. Αφού ησουν και εισαι κατα της Συμφωνιας γιατι τωρα ψήφισες λευκο; Ε; Tωρα πως θα δικαιολογηθείς; Και ελεγες ότι σε ειχαμε αδικησει. Ας το δουν ολοι στο 08:50. Όσο για την αιτολογια σου ότι έδωσες λευκο επειδη υπαρχει ήδη ψηφισμα δικό σας δεν πειθεις. Αλλο εκεινο το ψηφισμα αλλο αυτο. Αυτό αφορά κάτι συγκεκριμενο την ψήφιση απο τη Βουλη που έρχεται η Συμφωνια και δεν το ψηφισες, επελεξες το λευκο. Καποιοι συναδελφοι σου οπως ο Κυριακος Ιωαννιδης, ο Δημητρης Καρακασιδης και οι αλλοι παντως ψηφισαν υπερ της εκδοσης ψηφισματος και μπραβο τους. Και στην τελικη οταν εισαι κατα της ΣΥμφωνιας οσες φορες και να σε καλεσουν να το αποδειξεις πρεπει να το κανεις και οχι να ψαχνεις δικαιολογιες που δεν πειθουν. ετσι ειναι

  • Αυτός είναι ο Καρυπίδης … παιχνιδάκια.Τους έβγαλε έξω για να μην υπάρχει πλειοψηφία και να μη βγει ψήφισμα. Γελοιότητες. Ούτε το θάρρος να μην ψηφίσουν έχουν. Το βίντεο αυτο θα μείνει στην ιστορία του ξεπουλήματος της Μακεδονίας

  • «Η Μακεδονία θα μας σώσει. Θα μας σώσει από την βρώμα όπου κυλιούμαστε, θα μας σώσει από την μετριότητα και από την ψοφιοσύνη, θα μας λυτρώσει από τον αισχρό τον ύπνο, θα μας ελευθερώσει.
    Αν τρέξουμε να σώσουμε την Μακεδονία, εμείς θα σωθούμε».
    Ιων Δραγούμης, “Μαρτύρων και Ηρώων Αίμα”

    Οι συγκρίσεις είναι απογοητευτικές.
    Όσοι Ζωντανοί Προσέλθετε!!!

  • Διεθνής Έκθεση Τουρισμού στην Utrecht , Ολλανδία 14 Ιανουαρίου 2019.
    Stand όπου είναι γραμμένα
    1. MACEDONIA 2. Republic of Macedonia συνοδά με ακτινωτό ήλιο.

    Αυτοί που έπαθαν λοβοτομή θα κράξουν : Μετά την συμφωνία θα γράφουν Βόρεια Μακεδονία !!!

    • Σκοπιανοτσολιά τα ψέμματα σας κατέρρευσαν σαν χάρτινος πύργος, οι μάσκες έπεσαν. Την Κυριακή κρύψου στην τρύπα σου!

  • Αλεξανδρή η στάση σου είναι το ίδιο αστεία με του Καρυπιδη και του Κατανα. Με άτομα δηλαδή που δεν ασχολήθηκαν ποτέ με την πολιτική. Κρίμα γιατί κάποιοι πίστεψαν σε εσένα όταν ήσουν απέναντι σε όλους. Είχες ένα όραμα μια ιδέα τότε. Τώρα έχεις γίνει η ουρά ενός κακου αντίγραφου του Τσίπρα της περιοχής.

  • Ντροπή και κρίμα. Είστε και μακεδόνες. Σας εξέλεξε ο κόσμος της Δυτικής ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

    Να σας χαίρονται αυτοί που σας ψήφισαν.

  • Κατανα στις Πρέσπες πηγές ΔΗΘΕΝ
    να δώσεις ψήφισμα για τη διαφωνία και κάνατε τουμπεκί στο τέλος .Άλλη η χθεσινή ψηφοφορία. Ηταν για να δοθεί στη Βουλή η άρνηση όλων σας Κι εσύ Λευκό . Αστειες δικαιολογίες Ηλία και στις εκλογές θα τιμωρηθεις

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.