Δήμος Κοζάνης: Μείωση κατά 50% δημοτικών τελών για πολύτεκνους, ΑμεΑ και απόρους

21 Ιανουαρίου 2019
12:58

Τη μείωση δημοτικών τελών καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού σε ποσοστό 50% για πολύτεκνους, άτομα με αναπηρία (ΑμεΑ) με ποσοστό 67% και άνω και απόρους (κάτοχους Κάρτας Αλληλεγγύης) για το έτος 2018, αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης με την απόφαση 753/2018.

Για να τύχει ένας κάτοικος του Δήμου τη μείωση αυτή στα δημοτικά τέλη, πρέπει να καταθέσει μέχρι και 31 Μαρτίου 2019, στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου Κοζάνης (γραφείο προσόδων), τα παρακάτω δικαιολογητικά:

1) Αίτηση (έντυπο χορηγείται από την Υπηρεσία)

2) Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητος μόνον για ΑμεΑ

3) Φωτοαντίγραφα και των έξι )6) Δίμηνων πληρωμένων λογαριασμών της ΔΕΗ έτους 2018 (μπρος- πίσω σελίδα). Ένα υπάρχει απώλεια των λογαριασμών, αναζήτηση και εκτύπωση με ευθύνη των ενδιαφερομένων μέσω ΙΝΤΕΡΝΕΤ στη διεύθυνση www.dei.gr

4. Σε περίπτωση που ο μετρητής της ΔΕΗ δεν είναι στο όνομα του αιτούντος, απαιτείται αντίγραφο της τελευταίας φορολογικής δήλωσης (Ε1) και πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης.

5. Πιστοποιητικό αναπηρίας από ΚΕΠΑ ή Πολυτεκνικής Ιδιότητας ή Κάρτα Αλληλεγγύης (θεωρημένα για το έτος 2018).

6. Αριθμός Λογαριασμού Τραπέζης του δικαιούχου με το IBAN (σε φωτοτυπία).

11 σχόλια

  • Γιατί μόνο στους πολύτεκνους, οι άλλοι δεν ψηφίζουν, οι εκλογές έφτασαν και θα μετρηθούμε κ. Δήμαρχε των βολεμένων.

  • Αυτό είναι το νέο? Αυτή είναι η πρώτη φορά αριστερά με επικάλυψη οικολόγου?Αυτές είναι πρακτικές μαυρογυαλούρου .Άκου εκεί μειώσεις για το 2018!!! Σαν δεν ντρέπεστε λέω εγώ.Έχει η χώρα μας σωτηρία όταν υποτίθεται η κρίση έπρεπε να μας κάνει σοφότερους, ικανότερους ,να μην κάνουμε τα λάθη του χτές και να κοιτάζουμε με άλλη ματιά ξαι να αφήσουμε στην άκρη συτές τις πρακτικές?

  • ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ, ΜΕ ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΚΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΑΙΤΗΣΗ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΕΥΠΑΘΕΙΣ ΟΜΑΔΕΣ, Π.Χ ΜΟΝΟΓΟΝΕΪΚΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ.ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΝΑ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΤΟΥΝ.ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ.

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.