kozan.gr: Υποψήφιος δήμαρχος στο δήμο Εορδαίας ο Γιάννης Καραβασίλης – Σήμερα η επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του

21 Ιανουαρίου 2019
15:07

 

Σας προσκαλώ σήμερα, ημέρα Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 18:30 στην καφετέρια Splendor (25ης Μαρτίου 50, 1ος όροφος) για την ανακοίνωση της υποψηφιότητας μου για το Δήμο Εορδαίας.

14 σχόλια

  • Μια ζωή στο ΠΑΣΟΚ, μιανζωήβστη Νομαρχιακή Επιτροπή, κάπου έπρεπε να πας κι εσύ…

    Καλή τύχη στη νέα σταδιοδρομία σου…

  • Κάποιοι καϊλαριώτες κάποτε “σφάζονταν’ στα γραφεία της ΝΕ στην οδό Ειρηνης 10. Τώρα “ξανασυναντηθηκαν” σε άλλα κομματικά γραφεία…

  • Η πόλη αυτή δεν έχει αφήσει ποτέ χώρο σε νέους επιστήμονες, νέους ελεύθερους επαγγελματίες, ικανούς να αλλάξουν την μορφή της και να την εναρμονίσουν στις σύγχρονες συνθήκες. Έχει χάσει το τραίνο. Δυστυχώς έχει χώρο μόνο για δημοσίους υπαλλήλους και παλαιοκομματικά στελέχη που δεν έχουν καμία γνώση και καμία όρεξη για δουλειά και εκπροσώπους από διάφορα σόγια. Λυπάμαι αλλά δεν γίνεται τίποτα και κάθε 4ετία βλέπουμε τα ίδια πράγματα και τα ίδια πρόσωπα. Είναι απλά τραγικό. Και τώρα όλοι εσείς που θίγεστε βγείτε και κράξτε χωρίς επιχειρήματα λες και δεν είναι έτσι ή ζούμε σε άλλη διάσταση.
    Υ.Γ Μετά την εκλογή τους τα προαναφερόμενα στελέχη θα αρχίσουν τις φωτογραφήσεις σε πανηγυράκια, τις προσωπικές δημόσιες σχέσεις και τα απλά προβλήματα (φωτισμός, λακκούβες, αδέσποτα, σκουπίδια, αποχιονισμός) θα μοιάζουν βουνό και θα φταίμε άλλη μια φορά εμείς που ψηφίζουμε όχι με βάση τις αντικειμενικές ικανότητες του καθενός υποψηφίου.

    • Ναι σας είδαμε και με τα ποσοστά που έδωσε η Εορδαία το 2014 σε επιστήμονες… Καρυπίδης και Καρυπίδου σαρώσανε … και είδαμε τα αποτελεσματα … γιαυτό άνοιξε η όρεξη και σε άλλους της σειράς αυτής

      • Να φανταστώ δημόσιος υπάλληλος απόφοιτος γυμνασίου, με διευθυντική θέση και εκλεγμένος στο παρελθόν αντιδήμαρχος με μισθό ή μήπως συνδικαλιστής απόφοιτος δημοτικού με συμμετοχή σε διάφορες επιτροπές με αμοιβή; Εάν θες απαντάς για να καταλάβουμε επιτέλους το επίπεδο της κοινωνίας στην οποία ζούμε. Για να συγκρίνουμε αυτό το επίπεδο των άλλων δυτικών κοινωνιών!!! Μήπως έχουμε σχέση μόνο με βαλκάνιους λαούς πρώην ανατολικού μπλοκ και αραβόφωνες κοινωνίες; Λέω μήπως;

    • Που είναι όλοι αυτοί οι νέοι που θέλουν να προσφέρουν στον τόπο τους; Γιατί κρύβονται; Τους έχει δέσει κανείς και δεν μπορούν να μιλήσουν; Ας βγούν να διεκδικήσουν τον χώρο τους και να εκλεχθούν. Να παρουσιάσουν το πρόγραμμα τους, το όραμα τους, να συμπαρασύρουν όλη την πόλη μαζί τους. Ή απλά λέμε για να λέμε;

      • Στο εξωτερικό ή στο σπίτι και στην δουλειά τους. Εσύ παλαιοκομματικέ ραγιά όποιος δεν είναι του σιναφιού σου δεν κάνει εεε?
        Κάποιοι σαν και εσένα επί πολλές δεκαετίες έδιωξαν ή αποθάρρυναν τους ικανούς νέους να ασχοληθούν με τα κοινά και έτσι ξεπέσαμε στο επίπεδό σου.

  • Ρε φίλε όταν βλέπεις ότι ευελπιστεί να γίνει Δήμαρχος Κοζάνης ο Μιχαηλίδης ένας συνδικαλιστής ΔΕΗ τότε είναι να μην ανοίξει η όρεξη του Ι. Καραβασίλη που σε σχέση με το Μιχαηλίδη είναι δέκα χιλιόμετρα μπροστά!!!

  • Το σχόλιό στις 15:27 που έκανε ο αναγνώστης της είδησης , είναι το καλύτερο σχόλιο που έχει γραφτεί στο kozan .Μπράβο φίλε.

  • “Στεκόμουν πάνω σ’ ένα λόφο κι είδα το Παλιό να πλησιάζει, μα ερχόταν σα Νέο. Σέρνονταν πάνω σε καινούργια δεκανίκια που κανένας δεν είχε ξαναδεί……”
    Μπ. Μπρεχτ

Αφήστε μία απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*

Προσοχή!!! Για να δημοσιεύονται, από 'δω και στο εξής, τα σχόλιά σας, θα πρέπει να επιλέγετε, την παρακάτω επιλογή  "Διάβασα και αποδέχομαι τους Πολιτική απορρήτου  " που σημαίνει ότι διαβάσατε κι αποδέχεστε την πολιτική απορρήτου του kozan.gr. Αν, κάποια φορά, ξεχάσετε να το κάνετε θα λάβετε μια ειδοποίηση ότι δεν το πατήσατε (αρα δεν αποδεχτήκατε την πολιτική απορρήτου). Σε αυτή την περίπτωση, για να μη χαθεί το σχόλιο σας, πατήστε να γυρίσετε πίσω  και ξαναπατήστε "δημοσίευση", τσεκάροντας, προηγουμένως, την προαναφερόμενη επιλογή. Η συμπλήρωση των πεδίων όνομα, Ηλ. διεύθυνση και ιστότοπος, της παραπάνω φόρμας, δεν είναι υποχρεωτική.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.